Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Així llueix el rostre retocat de Jesús Vázquez

Roberto Cortés, el marit de Jesús Vázquez amb el qual va fer història en 2005

Jesús Vázquez manté una relació més que personal amb la seva parella

Jesús Vázquez és una de les figures televisives més conegudes. El seu pas des de jove per televisió ha despertat passions entre dones i homes d'aquest país. El seu carisma i el seu encant davant de les càmeres l'ha portat a conquerir tots els àmbits possibles de la seva vida.

Jesús Vázquez i el seu marit, Roberto Cortés, saben com mantenir la màgia després de tant de temps junts. La parella comparteix totes les coses del seu dia a dia, tant aquelles íntimes com les professionals. Això té una explicació: des de fa una dècada Roberto és el mànager del presentador. 

No hi ha hagut cap projecte o rodatge on no hagin estat junts. Tot i que es tracta de Jesús Vázquez, el seu marit és l'encarregat que pugui treballar davant dels focus. Per això, aquest sempre estarà en un segon pla per assegurar que tot estigui perfecte per al seu amor.

Una història d'amor entre bambolines

Per saber més sobre aquesta relació televisiva, ens hem de remuntar al 2001, a Madrid, concretament a les festes de l'Orgull Gai a Chueca. Aleshores, el 'boom' Jesús Vázquez en magazins estava guanyant terreny i multitud de seguidors, tot i que ja havia començat els seus primers passos a la televisió als anys 90, quan presentava programes juvenils.

Durant aquelles festes, va ser en un bar on Jesús es va fixar en la seva actual parella, era «un noi rapat que ballava fatal». Tanmateix, com passa en qualsevol història d'amor, no tot va començar tan bé com esperàvem.

Jesús Vázquez
Jesús Vázquez és un dels presentadors més destacats de la història de Mediaset. | GTRES

Un amic es va acostar en nom de Jesús Vázquez per veure si es prenia una copa amb ells, però Roberto es va negar. Sense donar-se per vençut, el periodista es va tornar a acostar per intentar-ho una vegada més. «Vaig anar a la pista, es va girar, ens vam mirar i bé, fins ara», explicava a l'entrevista que va concedir a Bertín Osborne.

El fet que Jesús Vázquez fos famós no el va espantar, és més, aviat van iniciar una relació. No obstant això, hi havia un petit obstacle molt important a la vida privada del presentador de Trato hecho. S'havia obert pel que fa a la seva orientació sexual a la seva família, però no ho havia fet públicament.

En una entrevista per a El Mundo, Vázquez va manifestar el seu penediment per no haver sortit de l'armari abans. Va explicar que va ser difícil per a ell, ja que «era una altra època, estem parlant de finals dels anys 90». En aquells temps, fins i tot va haver de fer un paper, molts representants li recomanaven que es fes fotos amb alguna noia per a alguna revista.

Història d'Espanya…

El 2004, Jesús Vázquez i el seu xicot es van registrar al Registre Civil com a parella de fet. Només uns mesos després, el 2005, a Espanya s'aprovava el matrimoni igualitari. Així que el 3 de novembre d'aquell any, la parella es donava el 'sí, vull' a l'Ajuntament de Madrid, davant de Trinidad Jiménez. Aquest oficiava les noces i Pedro Zerolo va ser el padrí. El seu va ser un dels primers matrimonis del mateix sexe que es va promulgar al nostre país i, com es podia esperar, un dels més comentats. 

El seu desig era fer-ho de forma privada, sense dir-ho a la premsa. Tot i això, aquest dia tan especial per a Jesús Vázquez va ser de tot menys íntim. Els mitjans de comunicació van anar aquell dia al registre per cobrir un altre esdeveniment i la casualitat va fer que coincidiren amb aquest enllaç. Va ser una boda preciosa on no va faltar de res. Des de llavors, el matrimoni continua molt unit.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp