Roberto Leal va perdre el pare fa gairebé un any

Roberto Leal obre el seu cor a una actriu i provoca la gelosia a casa seva

El presentador dona suport a una convidada estrella de 'Pasapalabra' després d'una dura confessió

La carrera professional de Roberto Leal va per molt bon camí i tot des que va fitxar per Antena 3 per presentar l'exitós concurs Pasapalabra. El format, que anteriorment era propietat de la cadena rival, Telecinco, i que conduïa Christian Gálvez, ha estat, sens dubte, tot un encert a la graella d'Atresmedia.

No hi ha cap mena de dubte que el sevillà es va guanyar, de seguida, l'afecte del públic. La seva humilitat, empatia i gràcia no només enlluerna tots els teleespectadors del programa, sinó també els convidats de l'espai.

Justament, aquesta setmana, una de les celebritats que ha anat al programa va protagonitzar un moment divertit. I, a més, es va guanyar l'afectuós comentari que li va fer Roberto Leal.

Primer pla de Roberto Leal.
Roberto Leal dona suport a una convidada del seu programa. | TVE
 

Roberto Leal, còmplice amb una coneguda actriu

Ens estem referint a Blanca Romero, que durant aquesta setmana ha estat una de les convidades especials del programa de Roberto Leal. I és que l'actriu ha optat per aparèixer novament a la televisió, però aquesta vegada per assistir a l'exitós espai d'Antena 3.

Així mateix, l'exdona de Cayetano Rivera ha estat al costat d'un dels dos concursants, Orestes i Rafa, amb el propòsit d'ajudar-lo a aconseguir segons per fer-los servir a la prova final, el 'Rosco'.

▶️ Vídeo del dia

Tot i això, abans de passar a l'esperat moment on els dos participants s'enfronten cara a cara, és habitual que Roberto Leal entrevisti breument els famosos. Evidentment, entre aquests, hi havia la mateixa Blanca Romero.

«Et seguim veient a Bienvenidos a Edén, oi?», va ser pregunta que li va fer el periodista a l'actriu. Així mateix, tot i que semblava que era una pregunta d'allò més innocent, la resposta de la mare de Lucía Rivera va sorprendre tothom.

«No», va respondre rotundament l'asturiana al presentador. Només pronunciar aquesta paraula, els espectadors, fins i tot les celebritats que hi eren presents i el mateix sevillà, es van quedar sense paraules.

Tot i això, Roberto Leal, que volia saber el motiu, li va preguntar el següent. «Ja no t'hi veiem? Està a la plataforma o t'han tret?», s'interessava per Romero. El que semblava ser, en un principi, una situació força tensa, aquesta incomoditat va acabar dispersant-se davant la ironia de l'actriu.

«M'han tret. Em fan fora de tot arreu, des de sempre. A més, no em diuen què faig malament. Em feien fora de l'escola, de classe...», responia sincera amb un to irònic. Així mateix, en la mateixa línia que la model, el periodista va decidir treure ferro a l'assumpte.

«T'has adonat que d'aquí no t'hem fet fora?», li deia. «I tornaré», va respondre l'asturiana per la seva banda, entre rialles.

Després d'aquesta situació inesperada, Roberto Leal havia d'entrevistar l'actor Antonio Velázquez. «Ja no sé si preguntar-te», confessava el sevillà rient. «Tu comences el rodatge d'una nova sèrie, o t'han fet fora?», va continuar fent broma.

Captura de Blanca Romero a 'Pasapalabra'.
Imatge de Blanca Romero a 'Pasapalabra'. | Atresmedia
 

Roberto Leal s'acomiada dels seus fills

Sens dubte, Roberto Leal no esperava que viure un moment així al seu programa. D'altra banda, el sevillà no només està plenament centrat en la seva tasca com a presentador de l'exitós espai d'Antena 3, sinó també en la seva faceta com a pare de família.

Justament fa uns dies, el periodista també se sumava a altres celebritats del país i decidia mostrar als seus seguidors el primer dia de classes dels seus fills. En el cas de l'andalús, amb l'humor que el caracteritza, va publicar una imatge al seu Instagram en què va resumir que els seus fills havien tornat a la rutina.

«Tornada a l'escola televisiva amb la màxima alegria. A totes! A menjar-nos la temporada», escrivia amb una imatge d'ell amb la motxilla de la seva petita Lola penjada a l'espatlla.