YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Roberto Leal comparteix la instantània més emotiva abans d'acabar el 2020

El presentador de 'Pasapalabra' ha recordat algú que va perdre fa un any

El presentador andalús Roberto Leal durant una gala d' 'Operación Triunfo'
Roberto Leal ha recordat el seu pare un any després de la seva mort | Gtres

El carismàtic presentador Roberto Leal ens té molt acostumats al seu bon fer, sempre amb professionalitat i bon humor pel mig. Per això, Leal és un dels rostres més populars de la televisió espanyola, i malgrat viure moments complicats durant aquest 2020, mai abandona el somriure de la seva boca. Fa unes hores, el presentador d’ 'Antena 3' recordava en les seves xarxes socials al seu pare, mort fa exactament un any.

Fa just un any, el periodista andalús rebia aquest dur cop en assabentar-se de la mort del seu pare, don Pepe, com solia cridar-li el comunicador sevillà: «El meu pare no és que gaudís d'una grandíssima salut, sabíem que tard o d'hora anava a passar, però no esperàvem que fos tan aviat i d'aquesta manera. Ens va agafar a casa perquè va ser en Nadal i aquesta és la part de consol que busquem tots», comptava Lleial.

El record de Roberto Leal un any després de la mort del seu pare

«Vull enviar una abraçada enorme per a totes les persones que han tingut una pèrdua a casa. Moltes persones em deien avui: estem amb tu. Com sabeu el meu pare desgraciadament s'ha anat fa poquet... i jo sé que les persones que s'han anat ara o anys enrere, també estan presents en un dia com avui», van ser les paraules que va pronunciar en les Campanades de 'TVE', poques hores després de la mort del seu pare Pepe.

Dues setmanes després de la defunció, el presentador de 'Pasapalabra' confessava per primera vegada com va viure la pèrdua del seu pare. Un any després, Leal continua tenint en la seva ment a l'home més important de la seva vida. Després de morir Pepe, el presentador es va refugiar en la seva família: la seva dona, Sara Rubio, i en la seva filla Lola de tres anys. Actualment, la parella està esperant el seu segon fill, que naixerà en 2021.
 

Roberto Leal li ha recordat en aquest primer aniversari de la seva defunció publicant una foto d'ell al costat del seu pare quan era petit. «Allí, on les estrelles com tu. T’estimem, papà», escrivia. Va ser la mateixa foto que va utilitzar per a acomiadar al seu pare l'any passat, també amb una frase molt afectuosa: «Agarra'm fort. Com sempre ho has fet. T’estimo, papà», resa el text.

Un 2020 molt intens per a Roberto Leal

Roberto Leal és un dels rostres més estimats de la pantalla petita i cada tarda es posa al capdavant de 'Pasapalabra', un dels programes amb major audiència de la graella televisiva. A més, en aquest 2020 va presentar 'OT' abans d'embarcar-se en l'aventura de 'Pasapalabra'.

D'altra banda, Roberto Leal serà pare en 2021 per segona vegada. Sara Rubio, dona de Roberto Leal, es confessava així fa unes setmanes. La periodista va compartir en les seves xarxes una imatge que posa de manifest el gran moment que viu la parella. «Ara sí, primers petons retratats», resa el text al costat d'una imatge en la qual la seva petita Lola, de tres anys, besa el seu ventre.

El presentador de 'Pasapalabra' serà pare de nou al costat de la seva parella, Sara Rubio

«Diuen que els segons són uns supervivents… i sembla que ho són fins abans de néixer. De 28 setmanes i ni una sola foto de l'embaràs», escrivia Sara, publicant una foto de quan estava esperant a Lola.

La parella formada per Roberto i Sara acaba de celebrar fa molt pocs mesos el seu cinquè aniversari de noces, ja que van contreure matrimoni el 19 de setembre de 2015, així que l'arribada d'aquest nou bebè farà que la família s'ampliï després del naixement de la seva primera filla, Lola, l'any 2017.


Comentaris

envia el comentari