El presentador andalús Roberto Leal durant una gala d' 'Operación Triunfo'

Roberto Leal resumeix com ningú la tristesa d''OT' per la pèrdua d'Àlex Casademunt

El cantant ha mort aquest dimarts en un accident de trànsit i tots els seus companys li han dedicat unes paraules a les respectives xarxes socials


El cantant Àlex Casademunt ha mort amb 39 anys després de patir a última hora d'aquest dimarts un accident de trànsit a Mataró (Maresme), on residia actualment. La notícia ha commocionat totes aquelles persones que van seguir la primera edició d''Operación Triunfo', programa amb el qual es va donar a conèixer, i tots els companys amb els quals va compartir aquesta experiència.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El dolorós missatge de Roberto Leal

Roberto Leal, que ha estat presentador d''OT' durant tres anys consecutius, ha sabut resumir el dolor i la tristesa que ha provocat la mort del català a tot Espanya. Seguint l'exemple d'altres amics i companys que han volgut acomiadar-se del cantant a les xarxes socials, el sevillà també ha compartit un commovedor missatge. 

El presentador de 'Pasapalabra' ha publicat un cor trencat al seu compte de Twitter. Una simple emoticona amb la qual ha simbolitzat tot el dolor i tristesa que ha provocat la mort d'Àlex Casademunt.

Tot i que Roberto Leal no va ser el presentador de la primera edició del programa, sí que va compartir alguns moments amb el cantant i amb aquest simple missatge ha aconseguit representar a la perfecció la forma en què s'estan sentint totes aquelles persones que han seguit la trajectòria professional de Casademunt. 

Gran trajectòria professional

Àlex Casademunt va néixer a Vilassar de Mar, Barcelona, el 30 de juny de 1981. Malgrat ser un amant de la música, treballava com a tècnic d'electrodomèstics. Tot i això, va veure l'anunci del càsting del nou concurs que estava preparant Televisió Espanyola i va inscriure's immediatament. D'aquesta manera, Casademunt va convertir-se en una de les cares més conegudes d''Operación Triunfo'. 

Àlex Casademunt va coincidir en aquest concurs amb grans artistes com Rosa López, David Bisbal, Chenoa o Natalia Rodríguez. També va compartir acadèmia amb David Bustamante, amb qui va gravar el popular tema 'Dos hombres y un destino'.

Després del seu pas per 'OT', va formar el grup musical Fórmula Abierta amb Geno, Javián i Mireia. El 2002 van publicar el seu primer àlbum 'Aún hay más', en què van incloure el hit 'Te quiero más'. 

Àlex Casademunt va decidir iniciar la seva carrera com a cantant en solitari l'any 2003. Aquest mateix any va llançar l'àlbum 'Inquietudes', amb el qual va triomfar pel seu tema 'Jugándome la vida entera'. A més, el català va començar a presentar i a participar en diferents programes de televisió; va ser presentador del programa musical 'Fan Factory' i col·laborador de 'Hoy por ti' de Telemadrid, entre molts altres.

Per si no n'hi hagués prou, Àlex Casademunt també va treballar com a actor en algunes sèries de televisió com 'La sopa boba', 'Arrayán' o 'Vive cantando'. Després de diversos anys allunyat de la música, el 2017 va confirmar la seva tornada als escenaris i el seu retorn al grup Fórmula Abierta, amb qui l'any 2018 va llançar el seu últim tema, 'Si tú vuelves'.