Primer pla de Rocío Carrasco.

Rociíto aconsegueix l'impossible amb la foto de Fidel Albiac: de dolent a gendre ideal

Rocío Carrasco ha demostrat realment com és Fidel Albiac

Rociíto i Fidel Albiac han hagut de suportar durant 20 anys les mentides que la família Mohedano han abocat sobre ell. En concret, tant el seu exmarit, Antonio David, com la seva mediàtica família han posat el punt de mira sobre el sevillà. I és que, l'han acusat de ser qui la manipula, de separar-la del seu entorn i, fins i tot, han insinuat que hagi comès diferents delictes.

Ara, però, amb proves i testimonis, tots els arguments d'aquells han quedat desmentits en la docu-sèrie que ella mateixa protagonitza. Ha quedat demostrat que han mentit intencionadament i que ell no té res a veure amb la manera com ho han definit. Així, s'ha aconseguit que quedin patents molts valors positius de l'andalús.

Imatge de Fidel Albiac passejant pel carrer
Fidel Albiac ha suportat durant anys les acusacions i mentides de la família de Rociíto | GTRES

Rociíto acaba amb la imatge fosca de Fidel Albiac

Rocío Carrasco i el seu marit han vist que la família mediàtica d'ella i el seu ex l'han titllat sempre d'interessat. Sí, de ser-hi per beneficiar-se de la seva herència, de la qual suposadament ja es va preocupar quan la seva sogra estava malalta. Però ara tot això ha quedat clar que és una falsedat.

Per exemple, Rociíto ha llençat per terra aquestes opinions en deixar de manifest la bona relació que existia entre la seva mare i el seu ara marit. Concretament, ha relatat que va ser ell qui la va convèncer perquè viatgés a Houston i se sotmetés a un tractament contra el càncer. Així doncs, la va convèncer perquè fes tot el que estava a la seva mà per posar fre a la malaltia.

Fidel Albiac i Rocío Carrasco
Rocío Carrasco ha explicat detalls que deixen palès que Fidel Albiac no és com diuen | Cedida

Fins i tot, ha explicat que la cantant l'estimava tant que estant als Estats Units només volia sortir de l'habitació si era amb ell. Ha narrat: «A Houston, si Fidel no arribava, la meva mare no s'aixecava del llit. Ella preguntava si havia arribat el seu físio, que era ell, i només quan estava accedia a caminar».

«Quan Fidel arribava li posava el xandall i les esportives que li havia comprat. Feien passejades, es dedicaven a caminar junts i no volia caminar amb ningú més. El primer dia que ells van sortir a fer aquesta passejada, l'UVI sencera va aplaudir la meva mare quan la van veure sortir de l'habitació».

De la mateixa manera, durant dues dècades també s'hi han anat abocant idees que Albiac era un interessat, però Carrasco també les ha desbaratat a la seva docu-sèrie. I ho ha fet explicant en un dels darrers episodis el següent: «El testament de la meva mare era inoficiós de principi, no es podia executar».

«Jo, com a hereva universal, podria haver fet el que posava i haver donat les participacions de la societat a cadascú i, així, cap no hauria agafat ni un bé. Si hagués estat per mi, això hauria estat el que hauria fet. Però Fidel em va dir: 'Aquesta no era la voluntat de la teva mare, la seva voluntat era que tinguessin les coses que ella ha determinat'».

Rociíto deixa en evidència els seus familiars per les seves paraules sobre Fidel Albiac

L'ex d'Antonio David ha aconseguit amb la seva sèrie, a més a més, deixar en evidència els seus familiars directament amb vídeos del passat. Vídeos en què ells parlaven bé sobre el seu marit i que donaven versions diferents de les quals tenen ara.

Així, José Antonio ha declarat darrerament que Albiac estava ficat massa en els assumptes de la seva dona, quan abans era el que explicava que aquell no en volia saber res.

És més, Amador i Rosa, que tant han atacat el sevillà, també han quedat en evidència amb un vídeo del passat de la col·laboradora. Un vídeo en què ella apareix agraint al marit de la seva neboda el que intercedís perquè s'agilitzés la concessió d'una hipoteca per acabar amb el deute que tenien.

Vaja, que Carrasco ha aconseguit tirar per terra la imatge fosca, sinistra i interessada que es tenia del seu marit. Cosa que ell agrairà doncs, encara que sempre ha optat pel silenci, estaria molt fart d'aguantar tants anys les falsedats i les acusacions sobre la seva persona.