Primer pla de María José Campanario

María José Campanario rep la carta de la separació i sap que els fills patiran

María José ha trencat el seu silenci

Si hi ha algú que ha ocupat les portades dels mitjans de comunicació aquest estiu, aquesta és, certament, María José Campanario. La dona de Jesulín, fa només uns mesos, ha donat a llum el seu tercer fill i està tancada a casa. No vol saber res dels mitjans de comunicació i menys encara que aquests gravin el seu bebè.

Igual que van fer amb els seus dos fills grans, no vol que Hugo sigui, des de petit, el centre de totes les mirades. Tot i això, aquest amagatall no ha durat gaire a l'andalusa. Ha rebut una carta de separació i no ha dubtat a assegurar que els nens patiran molt.

María José Campanario no s'ho creu

El món es va paralitzar quan María José Campanario i Jesulín de Ubrique van anunciar que estaven esperant un bebè. Per la seva edat i l'estabilitat que mantenia la parella en aquells moments, va resultar xocant que tornessin a començar de zero amb un bebè.

No obstant això i malgrat les crítiques, María José hi va seguir endavant. El seu silenci va mantenir la premsa en alerta durant els nou mesos d'embaràs. Arribat el moment de parir, l'única cosa que la premsa va gravar va ser la felicitat de Jesulín en sortir de l'hospital.

Des d'aleshores, ja han passat uns quants mesos, i l'odontòloga ha preferit no sortir de casa seva a Jerez de la Frontera. Vol dedicar-se al cent per cent al seu nen i no vol que cap càmera gravi gens ni mica Hugo.

Imatge de Jesulín de Ubrique i María José Campanario.
Jesulín de Ubrique i María José Campanario protegiran el seu bebè dels mitjans de comunicació. | Europa Press

Tot i això, aquest silenci que té alerta a les redaccions del món rosa s'ha evaporat en qüestió d'hores. María José Campanario ha rebut una carta de separació i ha assegurat que els nens patiran molt.

Els nens, els que patiran més d'aquesta separació

Podríem pensar que l'arribada d'un nou bebè ha pogut danyar la parella. Si alguna cosa han demostrat María José Campanario i Jesulín de Ubrique és que la seva relació no s'ha vist afectada amb els anys. A més, només uns mesos abans de donar a llum, la parella va protagonitzar una portada confessant el seu amor. És per això que es descarta completament que entre ells hi hagi alguna possibilitat de separar-se. Ara hi viuen un moment diferent, però estan molt units.

La carta que la Maria José ha rebut prové d'una dona. Es tracta de Beatriz Trapote, la dona de Víctor Janeiro. L'empresària s'enfronta ara a un repte majúscul: defensar el seu marit al concurs Pesadilla en el paraíso.

Encara que Beatriz només acudirà al plató de Telecinco quan la seva feina i el temps li ho permetin, no ha dubtat a suportar el seu marit a les xarxes. Ho ha fet amb una carta de comiat en què ha deixat clar que no només ella el trobarà a faltar. Els fills també.

«Papi, ja no et queda res per posar rumb a la teva nova aventura a Pesadilla en el paraíso. Sabem que ho faràs superbé perquè ets autèntic, et trobarem a faltar, però esperarem fins que finalitzis la teva 'experiència' per abraçar-te. I fer-te tots els petons de bona nit que et guardarem en una capseta, feliç aventura!», escrivia.

Falten poques hores per a l'estrena del programa i el focus està posat a la família dels Ubrique. De moment, cap ha donat declaracions sobre el concurs de Víctor, encara que no es descarta que ho facin a mesura que passin els dies. El que ha quedat clar és que la família està més unida que mai i que res ni ningú els separarà.