Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Ortega Cano.

Ortega Cano revela el rumor sobre el seu dèbil estat en perdre a la seva gran hereva

L'extorero ha vist que la seva filla ja ha fet les maletes

No hi ha dubte que la polèmica sobre la crisi matrimonial entre José Ortega Cano i Ana María Aldón continua en boca de tothom. La dissenyadora, després de setmanes sense aparèixer per la pantalla petita, tornava a asseure's en un plató per oferir el seu testimoni sobre com havia passat aquestes setmanes allunyada.

Va ser a Ya es verano on l'exconcursant de Supervivientes es va sincerar sobre la seva relació amb l'extorero. «El meu marit pot deixar de ser el meu marit algun dia, però mai no deixarà de ser el pare del meu fill. Això està per sobre de tot, això per a mi és el que té més valor i no ho trencarà ningú, ara estic més enamorada de mi», responia rotundament.

Aldón torna a la televisió

Així mateix, el darrer diumenge, 28 d'agost, la dona del torero tornava a aparèixer davant de les càmeres per oferir nous detalls sobre aquesta situació entre ella i el seu marit.

Això sí, durant la intervenció d'Ana María en aquest espai, l'extorero ha dit 'adeu' a la seva estimada filla. Camila s'acomiadava dels seus éssers estimats per emprendre una nova aventura en el recent concurs Pesadilla en el paraíso.

Gloria Camila s'acomiada de la seva família

José Ortega Cano ha hagut de veure com el seu suport incondicional feia les maletes per començar la seva participació en el nou reality de Telecinco. Després del seu pas per Supervivientes, serà la segona vegada que es veurà la influencer en un concurs de la cadena.

De fet, la jove estava summament emocionada per començar aquesta experiència, això sí, és conscient que se'n va mentre continua creixent la polèmica entre el seu pare i la seva madrastra. Encara que, com ella mateixa confessava a Ya es verano, gairebé preferia «estar dins en lloc d'aquí fora amb aquest enrenou».

Així mateix, dins de la granja podrà desconnectar de tots els conflictes que sorgeixin al seu voltant. Justament, a la seva última publicació a Instagram ha deixat entreveure que la seva participació li servirà per allunyar-se d'aquesta tensa situació. «Desconnectar per connectar», escrivia la influencer.

D'altra banda, encara es desconeix qui podria ser la persona responsable de defensar-la als platós de televisió, encara que tot apunta que podria ser algú molt especial per a ella. No, no es tracta del seu pare José Ortega Cano, que prefereix allunyar-se al màxim les càmeres.

Ens referim a Rocío Flores, que en els últims anys ha aconseguit guanyar-se un lloc a la pantalla petita. A més, la filla de Rociíto també ha col·laborat en el debat de Supervivientes 2022, de manera que no seria estrany que ella fos la persona ideal per exercir aquest paper.

Justament, la fillastra de Fidel Albiac ha volgut dedicar-li un missatge de suport a la seva tia Gloria Camila abans que emprengués aquesta aventura. Amb una imatge de totes dues abraçant-se, la jove ha demostrat que l'enllaç que les uneix és molt fort. «Se'n va la meva altra meitat. Només espero que gaudeixis al màxim i que ho donis tot. T'espero d'aquí a dos mesos, t'estimo», escrivia.

Certament, és un gest preciós que la mateixa filla de José Ortega Cano també decidia compartir al seu perfil d'Instagram. La veritat és que totes dues són inseparables des de petites i mai no han dubtat a animar-se quan més ho necessitaven, en els mals moments.

D'aquesta manera, la fillastra d'Ana María Aldón se'n va il·lusionada amb l'objectiu de tornar amb les piles totalment carregades. «A Supervivientes vaig anar amb només 21 anys, era una nena, ara soc gran i vaig més segura de mi mateixa. Me'n vaig dos mesos i aprenc una mica, cuido animals i visc aquesta experiència. Me'n vaig amb moltes ganes de fer-ho tot sola», explicava emocionada.

Ana María Aldón sobre José Ortega Cano: «no estem dormint junts»

Mentre que Gloria Camila començarà ben aviat el seu concurs en aquest nou format de Telecinco, Ana María Aldón, per part seva, seguirà acaparant titulars de diferents mitjans amb les seves polèmiques declaracions.

El seu matrimoni amb l'extorero, a mesura que transcorre el temps, com més va pitjor, encara que tots dos intenten posar-hi remei. «No maquillaré les coses. És cert que estem travessant això i ho fem de la millor forma possible per poder fer la nostra pròpia vida de la millor manera, tot pel bé del nostre fill», revelava contundent.

Lluny d'acabar amb l'escàndol, la dona de José Ortega Cano deixava caure una bomba quan va confirmar que no dormia amb el torero. «Si el que vols és saber és si estem dormint junts, no. No estem dormint junts», tancava.