Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Andrea Janeiro.

Andrea Janeiro, trista en saber per què no vol entrar a casa ni coincidir amb ella

Andrea Janeiro està al corrent de tot el que passa a la seva família

Andrea Janeiro ha aconseguit una cosa que semblava pràcticament impossible: desvincular-se de la fama i ser una persona anònima. Quan va fer els 18 anys va marxar d'Espanya perquè sabia que a l'estranger tindria més privadesa i, la veritat, va ser una decisió encertada.

Ara, ha tornat a la seva terra natal, però el públic només se'n recorda quan la seva família la situa al punt de mira. Andreíta ha tingut molts problemes amb el seu pare durant la seva infància, almenys això és el que ha explicat Belén Esteban als platós.

No obstant això, mai ha estat una persona rancorosa i ha decidit perdonar-lo per poder avançar sense impediments. Així doncs, ha reprès la relació amb la seva família paterna, però hi ha alguna cosa que ningú no ha aconseguit esbrinar: com es porta amb el seu oncle Víctor.

Víctor Janeiro i Beatriz Trapote a 'Déjate querer'
Andrea Janeiro sap que els seus oncles estan en un bon moment| Telecinco

Andrea, segons ha revelat la seva mare, té contacte amb Beatriz Trapote perquè la periodista li envia missatges de manera regular. Els espectadors pensaven que aniria al bateig de la seva cosina petita, però no hi ha fotografies seves a l'esdeveniment. A més, ni Beatriz ni Víctor han comentat res sobre el tema perquè saben que no vol protagonitzar cap escàndol.

Andrea respecta les decisions del seu voltant, tot i que no comparteix gaires actituds, com ara el que ha fet el seu oncle. I és que, Víctor ha signat un contracte per convertir-se en l'estrella de Pesadilla en el Paraíso i això genera una sèrie de riscos. Sí, perquè Andreíta està trista perquè sap que el torero ni tan sols ha passat per casa des que va fer la seva darrera correguda.

A més a més, la jove ha descobert, gràcies a una informació publicada a 20 Minutos, que Víctor no ha volgut coincidir amb la seva dona. No passa absolutament res entre ells, tot al contrari: estan vivint un moment molt dolç i segueixen igual d'enamorats. Però el torero prefereix no tenir un comiat trist, per això ha mantingut les distàncies.

Andrea Janeiro sap que l'amor és pur i real

Andrea pot estar tranquil·la: el matrimoni de Víctor està en el millor moment, de fet Beatriz li ha escrit una carta preciosa. La periodista, fent gala del seu gran talent literari, ha dedicat un text al seu marit a les xarxes socials. Estaran sense veure's un temps, però ella estarà pendent de tot el que passi al concurs.

Andrea Janeiro en una imatge a primer pla.
Andrea Janeiro sempre ha estat lluny dels mitjans | GTRES

La filla de Belén Esteban sap que pertany a un clan molt influent, no ho ha triat, però ha de pagar un preu molt elevat per tenir els seus cognoms. El germà de Jesulín de Ubrique és un professional de primera categoria i mai ha deixat de torejar. Per això, abans de marxar al reality ha estat en una plaça, cosa que demostra que el públic no se n'ha oblidat.

L'oncle d'Andreita té diversos projectes al cap, però també una família que necessita cobrir massa despeses. No tenen cap problema financer, de fet Trapote és propietària de diverses empreses rendibles, però cap ingrés ve malament. El torero sap com funciona la televisió i ha acceptat fer un nou programa perquè sap que brillarà.

Andrea Janeiro ha viscut moments que no vol repetir

Andrea sap que la seva mare es va enfrontar als Janeiro i ha estat més de 20 anys parlant d'ells a platós i revistes. Per aquest motiu, té por que algú torni a obrir la guerra, així que lluitarà fins al final perquè totes dues parts estiguin relaxades. D'altra banda, la veritat és que Jesulín ha experimentat una gran millora: n'està molt més pendent que quan era més nena.

Així les coses, Andreíta s'ha guanyat el respecte de la premsa perquè mai ha comès cap error i això és realment complicat. És una persona que està vigilada constantment i ningú té res a dir sobre ella, no amaga res i és molt educada. Alhora, el públic també l'adora, ja que és clar que sola busca alguna cosa: la felicitat del seu entorn.