Primer pla de Gema López.

Gema López sap que ja no hi ha amor perquè ell no pot ni veure a la seva mare

Està cansada de comportar-se

Gema López ha fet història a la premsa del cor perquè va començar treballant de reportera i ha acabat als platós de Telecinco. Ha estat presentadora perquè té una gran connexió amb els espectadors, però no tot queda aquí. Ha dirigit grans programes, de fet durant un temps va ser cap de Carlota Corredera, antiga líder de Sálvame.

Gema López té prou autoritat per reprimir certs comportaments dels seus companys, sap que hi ha línies que no s'han de creuar. Considera que Miguel Frigenti ha arribat massa lluny, ja que ha utilitzat la mare d'Anabel Pantoja per intentar fer mal. El periodista està cansat que es fiquin amb la seva família i ha fet servir Mercedes Bernal per defensar-se.

Gemma l'ha advertit d'alguna cosa: ha agafat un camí equivocat perquè fa uns quants mesos era íntim amic de la neboda d'Isabel Pantoja. El periodista sent que els col·laboradors de Sálvame no el consideren un més, per això està a la defensiva. López li ha recordat que el problema és seu i de ningú més, per això no està bé que involucri persones anònimes.

Primer pla de Miguel Frigenti
Gema López planta cara a un col·laborador | Instagram

Gema ha descobert que entre Miguel i Anabel ha canviat alguna cosa: ja no hi ha amor ni respecte, però per part d'ell. Hi ha la possibilitat que tingui enveja de la seva companya, per això les xarxes han cremat i li han exigit que es disculpi. Frigenti insisteix que no ha fet res de dolent, pensa que simplement està donant resposta als atacs que està rebent.

López està sorpresa perquè el seu company s'hi ha enfrontat i ha esmentat la seva mare, una persona completament desconeguda. «Perquè la teva mare no hagi entrat a defensar-te o perquè tinguis molts anys de carrera no ets millor periodista ni millor professional que jo». El jove considera que la madrilenya es creu superior i no consent que es prengui certes llicències.

Gema López ha rebut un missatge desconcertant

Gema López s'ha convertit en un referent per a les noves generacions perquè ningú no ha estat capaç d'agafar-la en cap descuit. És una gran professional, una mestra per a aquells periodistes que somien brillar a la premsa del cor. Ha tocat tots els punts del sector, per això pot donar lliçons, malgrat que certs famosos no en reconeguin el seu valor.

López ha rebut un atac de Miguel Frigenti que li ha fet adonar-se d'alguna cosa important: ni se l'estima ni se l'ha estimat mai. El periodista tampoc no sent res especial per Anabel, l'únic que vol és que tant ell com la seva família quedi bé davant del públic. El problema és que li ha plantat cara a una de les cares més poderoses de Sálvame.

Primer pla de Gema López.
Gema López no es deixa endur pels sentiments | GTRES

«Hi ha mares de primera i de segona: cal portar la bossa a la d'Anabel perquè entri, però si la meva entra no». El jove no consenteix que es fiquin amb els seus i se sent igual de professional que la resta. «Has de tenir un complex d'inferioritat força gran perquè jo no he parlat de la carrera», li ha matisat López.

Gema López està passant un moment especial

Gema López va arribar a Telecinco sent una cara força polèmica perquè venia de la competència i molts la van acusar de ser una interessada. Però el temps ha demostrat que l'únic que ha fet és esforçar-se per continuar millorant a la seva professió. Ha arribat a substituir Jorge Javier Vázquez, així que és evident que té molt de talent.

▶️ Vídeo del dia

López sempre s'ha caracteritzat per ser molt justa, no es compromet amb ningú perquè per a ella només importa la realitat. Ha estat força dura amb Anabel, però no consenteix que l'acusin de coses que no ha comès. Fora de plató són amigues, encara que a dins no es deixa endur pels seus sentiments per ser més objectiva.