Primer pla de Rosario Flores.

Rosario Flores, amb una actitud compromesa després de saber-se la notícia del nou nen

La cantant ha protagonitzat un dels posats de l'estiu amb la família

Rosario Flores és una de les cantants més reconegudes del nostre país, i amb raó, perquè l'artista segueix triomfant damunt dels escenaris com des de l'inici de la seva carrera artística.

Justament per aquest motiu, la filla de Lola Flores ha vist que aquest estiu ha estat l'oportunitat perfecta per anar de ciutat en ciutat a oferir concerts. Evidentment, com bé es pot demostrar gràcies al seu perfil d'Instagram, a cadascuna d'aquestes ciutats ha fet una actuació magnífica.

Tot i això, malgrat que ha tingut un veritable èxit en aquest tour, a Rosario Flores tampoc se li ha oblidat descansar uns dies al costat dels seus. I és que aquestes setmanes, la cantant s'ha pogut retrobar amb la seva família a Cadis, lloc on estiuegen cada any.

Com no podia ser altrament, Rosario Flores juntament amb Lolita Flores ha protagonitzat un dels posats en biquini de l'estiu. A més, a les imatges de les germanes a la vora del mar hi apareix una personeta molt especial per a la família.

Lolita Flores i la seva germana Rosario
Les germanes han aparegut radiants a la vora del mar | Europa Press

 

Rosario Flores llueix el seu cos durant les seves vacances a Cadis

Rosario Flores ha decidit fer una aturada a la seva gira musical per prendre's uns dies de descans al costat dels seus éssers estimats. Ha estat a Cadis on la majoria dels membres del clan Flores s'han reunit per gaudir de la platja i dels dies assolellats.

Evidentment, entre ells s'hi trobaven Elena Furiase al costat de Noah i la petita Nala , que té només uns dos mesos. De fet, ha estat el primer estiu durant el qual la família ha pogut passar les vacances al costat de la nena.

Així mateix, les germanes i cantants s'han dedicat a cuidar i a jugar amb Noah a una platja gaditana, mentre que Elena Furiase estava ocupada atenent la seva filla. No només s'ha vist Lolita i Rosario Flores tan unides com sempre, sinó que totes dues, als 64 i 58 anys, respectivament, han lluït un veritables cos.

Sens dubte, les imatges demostren que per a les germanes el temps no passa factura. D'altra banda, Rosario i Lolita Flores s'ho han passat bomba amb el nen, que segurament també ha gaudit la companyia de la seva àvia i de la seva tieta àvia.

No tenim cap mena de dubte que ha estat així perquè la mateixa Lolita Flores va compartir amb tots els seus seguidors alguns dels moments divertits que ha passat amb el seu net. «El meu estiu, el meu amor, fa amb mi el que vol», escrivia a la foto on es podia veure l'artista jugant amb el petit Noah.

A més, la neboda de Rosario Flores també va relatar que s'ho estava passant bé el seu fill aquesta temporada. «Sens dubte, el que s'ho passa millor és ell. Les vacances estan dissenyades per als nens, ho tinc clar i cada any em reafirmo», començava escrivint al costat d'una imatge del seu fill.

«Que els adults també gaudim? Sí, també, però no hi ha res com l'estiu de la infància, o no?». A més, l'actriu també va voler publicar una instantània amb la seva filla nounada mentre que Rosario i Lolita Flores es trobaven amb Noah.

«De poder criar els teus fills al paradís en diuen sort», escrivia emocionada Elena Furiase fent referència a aquest lloc paradisíac que és ni més ni menys que Cadis.

Primer pla de Rosario Flores.
A Rosario Flores li cau la bava amb el petit Noah | GTRES

 

Rosario Flores, en xoc per la notícia que ha rebut

No hi ha dubte que l'estiu de Rosario Flores va perfectament perquè justament fa uns dies va rebre una excel·lent notícia. I és que la cantant serà la guanyadora del Premi a l'Excel·lència Musical als Latin Grammys, que tindrà data i lloc el pròxim 16 de novembre a Las Vegas.

▶️ Vídeo del dia

Així mateix, després d'assabentar-se d'aquesta notícia, la germana de Lolita Flores no va dubtar a agrair-ho públicament a tots els seus fans que han fet possible que hagi guanyat aquest guardó. Visiblement emocionada i enmig de les vacances, l'artista ha confessat que «és un honor increïble» i «un regalàs del cel».

De fet, no és la primera vegada que guanya un grammy, sinó que, si comptem aquest últim, ja es tracta del seu tercer guardó. Sens dubte, aquests premis consoliden encara més la seva carrera musical.