Cayetano Rivera sortint del cotxe

Cayetano Rivera, inquiet en rebre notícies mèdiques i assumir que podria perdre-ho tot

Cayetano Rivera està revivint els seus pitjors malsons

Cayetano Rivera no ha pogut amagar la seva preocupació en rebre l'últim comunicat mèdic del seu cosí, Canales Rivera. I és que, la gravetat del seu estat de salut li pot fer perdre tot el que tenia.

Aquest divendres, 26 d'agost, el programa Sálvame va interrompre la seva emissió per anunciar la pitjor de les notícies. «Acabem de rebre una notícia sobre el nostre company, Canales Rivera. Tenia aquesta tarda una correguda en un poble de Ciudad Real i ha patit una cornada», va assegurar una de les redactores.

Cayetano Rivera
Cayetano Rivera s'assabenta de tot el que ha passat | GTRES

El cosí de Cayetano Rivera va assistir al Festival Taurino que es va celebrar a la plaça de bous de Retuerta del Bullaque, però el que menys s'esperava és que, abans d'acabar la feina, hauria d'abandonar l'arena d'urgència.

«Ha hagut de ser traslladat amb  UVI a un hospital i les imatges que hem pogut veure són preocupants pel tipus de cornada que ha rebut».

Ara, Cayetano i Francisco Rivera estan molt pendents del comunicat mèdic del col·laborador de Telecinco. I és que, després del que va passar al seu pare Paquirri, els germans no s'han pogut evitar preocupar.

Cayetano Rivera està molt preocupat pel seu cosí

Cayetano Rivera no ha pogut evitar preocupar-se per Canales Rivera en assabentar-se de la gravetat de l'accident. I és que, segons els mitjans de comunicació, el torero ha hagut de ser traslladat a l'Hospital General Universitario de Ciudad Real, després que la cornada afectés la seva zona testicular.

«Estem intentant parlar amb la seva família perquè ens expliquin com està perquè les informacions que ens arriben és que ha hagut de ser intervingut fins i tot mentre anaven a l'hospital».

Primer pla de José Antonio Canales Rivera
José Antonio Canales Rivera pateix una cornada durant la seva última correguda de toros | GTRES

Moments després, noves informacions van arribar a la redacció de Sálvame. «Arribarà cap a les 10 de la nit, ja que l'ambulància, on li estan practicant una cura d'urgència, ha d'anar molt a poc a poc».

I és que, la distància fins a aquest centre mèdic també ha estat un hàndicap, ja que, l'hospital on va ser traslladat el cosí de Cayetano Rivera era a 90 quilòmetres de la plaça de bous on va tenir lloc aquesta desgràcia.

Finalment, i malgrat que la cornada va ser catalogada per diversos testimonis com a "impactant", sembla que tot ha estat un ensurt. Minuts després, van anunciar des del mateix programa en què treballa Canales Rivera que el seu company estava fora de perill i que la ferida «no és greu».

Cayetano Rivera s'assabenta de les novetats

Cayetano Rivera s'ha quedat molt més tranquil després d'assabentar-se de totes les novetats que giren al voltant de l'accident que va patir el cosí dins de l'arena. Aquest dissabte, 27 d'agost, només 24 hores després de la correguda de bous, la parella de José Antonio Canales Rivera va assegurar davant els mitjans de comunicació que el torero «està bé» i que ja «està a planta».

Canales Rivera
El cosí de Cayetano Rivera està fora de perill | Europa Press

Per la seva banda, Teresa Rivera va voler parlar directament amb el programa on treballa el seu fill. Gràcies a Chelo García-Cortés, Cayetano Rivera ha pogut saber l'actual estat en què es troba el torero.

«M'ha explicat que la cornada no ha estat tan greu com tots es pensaven i que la ferida ha estat netejada totalment. És una zona amb molta sang, però és un lluitador i se'n sortirà», va assegurar la periodista.

Ara sembla que tot ha anat com la seda. I és que només dos dies després de rebre la cornada, Canales Rivera ja ha rebut l'alta hospitalària.