Primer pla de perfil de Belén Esteban enfadada

Belén Esteban descobreix que ell volia trencar perquè tenia una altra aventura

La de Paracuellos no ha tingut més remei que fer pública aquesta informació

La col·laboradora de Sálvame està al seu punt més àlgid. Després de tocar l'infern caient en directe i de trencar-se la tíbia i el peroné, tot el que passi a partir d'ara li sembla bé. Tot menys les notícies relacionades amb ell.

Des que va patir aquesta aparatosa caiguda, la seva relació amb Miguel Marcos s'ha vist afectada. Tant, que ha arribat, fins i tot, a rumorejar-se que la parella s'hauria plantejat deixar-ho durant un temps. Ara, la de Paracuellos s'ha trobat de cara amb la realitat.

Belén Esteban no pot més

Ningú s'imaginava que imitar una prova dels concursants de Supervivientes en directe suposaria un trencament de tíbia i de peroné. Belén Esteban posava fil a l'agulla per donar l'espectacle de la seva vida quan de sobte tot va canviar.

Quan va voler obrir els ulls tenia tots els seus companys al seu voltant a terra. Des d'aquell moment, la vida de Belén Esteban es va torçar. Va haver de sotmetre's a una operació amb el perill d'entrar al quiròfan sent diabètica.

Però el pitjor no va ser l'hospital. Després de mesos de recuperació, Belén Esteban va assumir que el pitjor va arribar quan es va haver de recuperar a casa. Ja no només pel dolor que patia, sinó per les discussions que mantenia amb Miguel.

La col·laboradora va assumir part de culpa i és que, segons ella, la seva relació gairebé es va trencar per ser insuportable. Va assegurar que va tocar fons, tant que el seu estat d'humor i la seva desgana van tenir efecte en Miguel.

Muntatge de fotos de Miguel Marcos i la caiguda de Belén Esteban
Miguel Marcos ha patit molt després de la caiguda de Belén Esteban a 'Sálvame' | Catalunya Diari

Afortunadament, aquesta etapa ha passat i la parella ara està gaudint d'uns dies a Tenerife. Com a mostra del bon moment pel qual passen, Belén ha penjat més d'una fotografia amb el seu xicot a les xarxes socials.

És per això que, els últims dies, la tranquil·litat no s'ha alterat a causa del conductor d'ambulàncies. Ha estat un altre home a qui Belén li tenia molt d'afecte, però que ara no suporta.

Belén el descobreix

És coneguda la bona relació que la tertuliana de Sálvame manté amb Anabel Pantoja . Es podria dir que són millors amigues, ja que les confessions que es fan l'una a l'altra no s'igualen a res.

És per això que Belén Esteban va donar suport a la neboda d'Isabel Pantoja quan aquesta va decidir acabar amb el seu matrimoni. Anabel no estava enamorada d'Omar Sánchez i això Belén ho va entendre.

Va ser una de les poques companyes que va defensar la seva amiga a capa i espasa, defensa que Belén manté després de mesos de crítiques cap a Anabel. Tot i això, hi ha alguna cosa que la de Paracuellos no sap fer: callar.

Ha quedat clar, per les seves últimes declaracions en directe, que no suporta Omar Sánchez. I menys el que ha fet durant les últimes hores. Pel que sembla, el canari ja ha entrat a concursar a Pesadilla en el Paraíso i ha pres una dràstica decisió.

Segons Kike Calleja, el canari ho ha deixat amb Raquel Lozano, a qui estava coneixent fa unes setmanes, i ha pres una decisió només unes quantes hores abans d'entrar a concursar.

Belén Esteban assegura que el motiu no és cap altre que l'interès d'Omar per continuar sent el marit d'Anabel a la televisió. Tot i això, segons Kike Calleja, això va ser el que va passar perquè Omar prengués la decisió de deixar Raquel.

Imatge d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez.
Anabel Pantoja i Omar Sánchez encara s'estimen | GTRES

«Anabel vol parlar amb Omar perquè tenen moltes coses pendents. La condició que hi posa és que no hi siguin ni Yulen ni Raquel perquè són coses privades. I volia que passés abans que ell marxés», explicava.

«Vaig parlar amb Omar i em va dir que no hi aniria perquè no volia trobar-se amb ella. Tot i que no tenen cap problema, ja que si la veu, la saluda sense cap problema. Però, respecte a Raquel Lozano, no aniria a aquest concert».

Ara que Omar ja està concursant a Pesadilla en el Paraíso, Anabel Pantoja donarà la seva versió?