Imatge de Rocío Carrasco a 'En el nombre de Rocío'.

Rociíto comparteix amb els seus fills la dinerada de l'herència de Pedro Carrasco

Rocío Carrasco demostra una vegada més que el que va dir Raquel Mosquera és mentida

La filla de Rocío Jurado, Rocío Carrasco, torna a titllar de mentidera la dona amb qui es va casar el seu pare, Raquel Mosquera. Carrasco, en un altre nou episodi del seu documental En el nombre de Rocío, ha posat en dubte la coneguda versió de la perruquera i ha explicat al detall tot sobre l'herència de Pedro Carrasco.

Rocío Carrasco
Rocío Carrasco torna a titllar de mentidera la vídua de Pedro Carrasco | MEDIASET

Un nou capítol d'En el nombre de Rocío surt a debat. En una segona docu-sèrie, la filla de Rocío Jurado està traient a la palestra diferents assumptes, entre ells, relacionats amb l'herència de la cantant i el boxejador Pedro Carrasco. Per això, aquests darrers episodis de la temuda sèrie han estat destinats a la vídua del seu pare.

Rociíto s'ha armat de valor i ho ha explicat tot, ja que tenia ganes d'aclarir molts dels enrenous que han enfosquit la famosa herència durant aquests últims 20 anys. Una actitud, per part de Carrasco, que segueix molestant molts dels membres de la coneguda família mediàtica.

Posteriorment a les al·lusions del seu oncle Amador Mohedano sobre la seva situació econòmica, ella ha conclòs que no és milionària. És per aquest mateix motiu que Rocío ha corregit algunes de les paraules que Raquel Mosquera s'ha encarregat d'explicar durant anys sobre l'herència del seu difunt marit.

Així, Rocío ha desmentit aquest tema després d'una de les preguntes que li ha formulat la directora del programa, Anaís Peces: «Segons el teu oncle Amador, el teu pare et va deixar un llegat de 2 milions d'euros». «Què? El meu pare? Que si és veritat? No, és clar que no. El meu pare no era milionari ni molt menys», deixant clar que no ha rebut cap quantitat milionària per part de Pedro Carrasco.

La filla de 'La més gran' ha tornat a recórrer a les proves per declarar que el que dius és cert. Amb documentació a la mà, Rocío Carrasco ha aclarit que el que li pertanyia de l'herència del seu pare era la xifra de 38.862.554 pessetes, cosa que actualment equival a 233.568,65 euros.

Un altre dels moments més importants d'aquest episodi sorprenent ha estat contradir certes parts del relat que Raquel Mosquera ha abocat durant anys sobre el tema. «No em vaig ficar en cap mena d'història amb ella, em vaig ficar a fer el que podia ser millor per a ella», ha comentat Rocío sobre Raquel Mosquera.

Imatge d'abans de Raquel Mosquera amb Pedro Carrasco i Rocío Carrasco
Imatge de Raquel Mosquera, Pedro Carrasco i Rociíto | CatalunyaDiari

Per defensar-se de les dures acusacions, Rocío Carrasco ha verbalitzat que «ni jo m'aprofito de la malaltia de ningú, ni deixo en mala situació ningú, ni li faig res de dolent a ningú. Jo el que faig és portar-me massa bé amb una persona que després m'ho ha agraït com m'ho ha agraït i això demostra que tot el temps que he estat parlant és mentida».

Rocío Flores corrobora el testimoni de Raquel Mosquera

Per la seva banda, la filla d'Antonio David Flores ha pres posicions a la guerra mediàtica entre la seva mare, Rocío Carrasco, i la vídua del seu avi, Raquel Mosquera.

Primer pla de Rocío Flores mirant intensament
Rocío Flores recolza la versió de Raquel Mosquera | Instagram

Així doncs, encara que Ro Flores durant aquests dies no ha volgut entrar en debat i donar la seva opinió sobre l'última polèmica que envolta la família, sí que ha pres una posició sobre això i està d'acord amb una de les parts.

«Jo també li tinc molt d'afecte», ha manifestat la germana de David Flores quan li han explicat el gran afecte que Raquel Mosquera els té. De fet, és tal l'afecte que, fins i tot, aquests dies protagonitzaven un emotiu retrobament.

▶️ Jaime Cantizano, destrozado tras la muerte de su joven amigo