Rocío Carrasco posant seriosa

Rociíto consuma el seu pla i ja és a punt de carregar-se el seu segon matrimoni

Rocío Carrasco ha provocat molt de mal a gent del seu entorn

La decisió de Rociíto de tornar a la primera línia mediàtica fa tot just un any està passant factura a gent del seu entorn. En concret al matrimoni format per Ortega Cano i Ana María Aldón. Admeten que no estan travessant el seu millor moment.

La col·laboradora de televisió ho confessava fa uns dies a Viva la vida. Demana que li donin el lloc dins de la relació. Està farta de viure a l'ombra de la Jurado, tan present durant els darrers mesos a la seva vida. «Vull sentir que faig feliç el meu marit», apuntava ella, una mica cansada dels continus elogis que dedicava el torero a la xipionera.

La germana de Rocío Carrasco va explicar que tot «el que està passant afecta la relació. No hi ha crisi, però tampoc és el millor moment», afegia. Gloria Camila no ha encaixat precisament bé les darreres paraules d'Aldón.

«Jo personalment no comparteixo que doni aquestes opinions públicament, perquè crec que les coses que passen a casa es queden a casa», va dir. En qualsevol cas, revelava que «no és la millor etapa ni per al meu pare ni per a la família en general». Se senten una mica desbordats per totes les informacions que s'han anat revelant a l'últim any sobre ells.

Gloria creu que «si es parla del tema de la meva mare és perquè els programes treuen aquesta informació. Ana sempre ha tingut el seu moment. No passa res perquè en algun moment de la vida caigui un d'ells per reconstruir-se un mateix».

Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i José Ortega Cano.
Rocío Carrasco ha fet mal a Ortega Cano i a la seva família | Catalunya Diari

En qualsevol cas, a mesura que parlava intentava relaxar el discurs. «A ells els veig bé, però és normal que tot això dels voltants els afecti», assenyalava.

Un missatge molt semblant va intentar difondre la seva neboda Rocío a El programa de Ana Rosa. Es va posicionar del costat d'Ortega Cano. «Entenc que Ana María vulgui explicar com se sent, però no és potser, el millor moment per treure això a lluir», va explicar.

Recorda que «l'estat de salut de José» és delicat, i en els darrers temps «han viscut» situacions força delicades. Va assegurar que el destre «és una persona que es desviu per la seva dona, per la seva família, pels seus fills. Ara, amb 68 anys, potser no té forces per donar-ho tot», va dir la filla d'Antonio David.

Totes aquestes reaccions venien a conseqüència d´unes paraules d´Aldón. Detallava que estava una mica «avorrida pel tema de la docusèrie. Això ha afectat molt».

José Ortega Cano i Rocío Jurado en un photocall
Rocío i Ortega Cano quan eren una feliç parella | cedida

Entenia que hi havia un gran desgast a casa perquè «la televisió està cada dia parlant del mateix tema que t'afecta directament. Estàs veient el que aquest tema ocasiona en una persona com en aquest cas és el meu marit. Això minva el meu marit i a mi també, a la parella i a la família», afegeix.

Rociíto aconsegueix el seu objectiu

Rocío Carrasco mai no ha parlat precisament bé del que fos marit de la seva mare. Fa poc confessava que li hagués agradat que no s'haguessin casat. Fins i tot mesos enrere el va amenaçar de treure uns documents escrits per la cantant on quedaria en molt mal lloc.

Es tractava d'un avenç sobre què es podrà veure a la segona temporada de la seva docusèrie. En qualsevol cas, l'ombra de la Jurado i de la filla és molt allargada. Ana Maria comença a cansar-se de tot el que ha de suportar.

L'estiu passat va sentir el seu marit dir a la televisió que la 'la més gran' era «l'amor de la seva vida». Allò li va semblar malament, acceptant que Ortega Cano «sempre estaria enamorat» de la cantant morta el 2006.

El destre sempre va dedicar paraules d'afecte a la mare de Rociíto. «Jo entenc que ell la vulgui molt, però és una persona que ja no és aquí. I jo sí que estic, i valc la pena, jo també tinc coses bones», apuntava.