Imatge de Rocío Carrasco a 'En el nombre de Rocío'.

Rociíto descobreix la morterada de diners amb què han subornat la seva família

Rociíto ha conegut la sucosa quantitat que ha rebut un familiar a canvi del seu silenci

Rociíto fa anys que no té relació amb la seva mediàtica família. És més, no hi ha indicis de reconciliació després que en la segona part de la seva docusèrie l'estigui posant en qüestió. Però, malgrat tot, sap què passa a la vida de la seva família. Per exemple, és conscient de l'acord econòmic a què la seva cosina Chayo ha arribat i que la manté en silenci.

Segons ha publicat Informalia en exclusiva, la cantant i el seu marit, Andrés Fernández, van arribar a un pacte amb la productora La Fábrica de la Tele. Aquest establia que la parella rebria més de 150.000 € i que no tornaria a parlar d'aquesta empresa.

Rociíto sap quin és l'origen de la situació actual

Rociíto sap que Andrés va interposar fa uns quants anys una demanda contra Sálvame i contra la seva productora. El motiu va ser que van revelar informació personal d'ell. En concret, van fer pública la seva fitxa policial.

El 13 de juny passat va ser quan les dues parts es van veure les cares als jutjats madrilenys. I aquell mateix matí la filla de Rosa Benito ho va explicar a les xarxes socials. Ho va fer dient: «D'aquí a unes hores passarà allò que per a molts era impensable». «Us ho aniré explicant. Hi ha molt a explicar, ja que han volgut tornar a fer-nos callar».

Chayo Mohedano i el seu marit
Rociíto sabia que Chayo i Andrés tenien un judici pendent amb La fábrica de la tele | Catalunya Diari

Al cap d'unes hores, Isabel Rábago carregava contra Chayo Mohedano i contra el seu marit a Twitter. Escrivia: «Realitat: els ofereixen diners i llavors callen, perdonen, allarguen la mà per cobrar i això de l'honor i la justícia, ja queda per a un altre dia. Te n'has de riure, no? No ho sé, pregunto».

D'aquesta manera, la periodista feia públic el resultat del judici celebrat. Però a la cosina de Rocío no li va semblar que deia la veritat. Per això, li va contestar a les xarxes: «L'advocada... Els teus amics no t'han dit que ha estat un  judici on demanen perdó i reconeixen els fets?».

A això hi va afegir: «Allà estaven tots asseguts aquest matí davant la jutgessa. Ja en parlaré més endavant. Un altre cop, gràcies a tothom, després de 8 anys s'ha fet justícia».

Rociíto descobreix l'acord econòmic

Rociíto es pensava que la seva cosina parlaria del judici i del resultat, com va anunciar ella mateixa a Twitter. Però va ser ben al contrari, el silenci sobre aquest assumpte s'ha fet present des d'aquell dia.

I, segons ha revelat ara Informalia , la raó per què calla és el pacte a què van arribar les dues parts. Pel que sembla, segons una font solvent d'aquest mitjà, a la sala van acordar que La Fàbrica de la Tele pagués a Chayo i a Andrés la xifra de 180.000 €. Això sí, s'hi va establir una cosa molt important.

Suposadament van subscriure una clàusula de confidencialitat. Així, com recull la publicació esmentada, es va acordar que ni la productora ni la parella revelaria l'acord a què havien arribat. Fins i tot també recollia «que, per descomptat, la cantant i el seu marit ja no parlarien més de la productora».

Imatge de Rosa Benito i Chayo Mohedano.
Rociíto ha sabut que Chayo i el seu marit van firmar un acord econòmic de molts diners amb una clàusula de confidencialitat | CatalunyaDiari

Aquesta és la informació que ara s'ha donat i que explicaria que Mohedano romangui callada sobre això. Ha cridat l'atenció perquè va indicar que donaria detalls del que va passar al judici, ja que era la seva manera de fer palès que havien guanyat la 'batalla'. Però ara com ara, aquest moment anunciat no ha arribat. En paraules d'aquest mitjà, «han comprat el silenci, però pagant molt bé».

▶️ Lolita Flores destapa los secretos de su nueva nieta y explica a quién se parece