Rocío Carrasco en un photocall

Rocío Carrasco i Fidel Albiac confirmen la notícia que buscaven des de fa anys

Rocío Carrasco no pot estar més contenta

Rocío Carrasco i Fidel Albiac no poden creure's que per una vegada tot els surti bé. I és que, després de les últimes polèmiques en què s'han vist embolicats, aquest matrimoni té alguna cosa per celebrar.

Falten només tres setmanes perquè el museu en homenatge a Rocío Jurado obri les portes a Chipiona. El proper 1 de juliol ha estat la data que la filla de la cantant ha escollit per a l'obertura del 'Centre d'Interpretació de Rocío Jurado, La Voz del Milenio'.

Primer pla de Rocío Carrasco
Rocío Carrasco està desitjant que el museu obri les portes | Europa Press

Durant tot aquest temps, el projecte no ha estat exempt de polèmiques. Des de fa anys, el clan Jurado-Mohedano ha hagut de veure com la inauguració es posposava a conseqüència de la gestió inestable que s'ha dut a terme des del consistori d'aquesta ciutat.

Ara, Rocío Carrasco per fi podrà veure el somni de la seva mare fet realitat. Però, a més a més, s'acaba de fer pública una notícia que beneficiarà considerablement l'hereva universal de la cantant.

Rocío Carrasco està molt contenta

Rocío Carrasco no pot estar més contenta amb la notícia que acaba de rebre. I és que, segons ha pogut saber el diari La Razón, la dona de Fidel Albiac se'n veurà considerablement beneficiada amb l'obertura d'aquest museu.

Aquest diari ha tingut l'oportunitat de parlar, en exclusiva, amb l'exalcaldessa de Chipiona i actual portaveu del Partit Popular, Isabel Jurado. Durant la conversa, la política va voler parlar de com es va desenvolupar la gestió d'aquest projecte mentre ella estava al comandament.

Fotomuntatge de Rocío Jurado i Rocío Carrasco
Rocío Carrasco farà realitat el somni de la seva mare | CatalunyaDiari

«Ens vam reunir, ens vam trucar diverses vegades i vaig estar a casa seva a Madrid amb ella i Fidel. Sempre va voler que s'obrís el museu, però m'explicava que no volia fer-ho amb algú que tingués alguna taca de corrupció o imputació», va assegurar l'exalcaldessa.

Des del principi, Rocío Carrasco va saber que Isabel Jurado i la resta del seu equip van estar a favor d'obrir aquest centre cultural.

«Nosaltres estem d'acord que s'obri. Rocío i l'ajuntament van fer un conveni [el 2020], amb què estàvem d'acord, amb aquests 30.000 euros anuals en concepte de cessió, igual que es fa amb el museu de Camarón», relatava.

Va ser llavors quan l'exalcaldessa va fer pública la quantitat que la parella sentimental de Fidel Albiac s'embossaria anualment. Sembla que, segons ella, Carrasco «cobrarà aquests 60.000 euros», però haurà d'esperar que el museu obri les portes.

Imatge de Rocío Carrasco enfadada a plató.
Es fan públiques les exigències de Rociíto | Mediaset

I per eliminar qualsevol mena de dubte, la política va voler explicar el darrer moviment que s'hauria dut a terme per part de l'ajuntament. «L'ajuntament ha fet una modificació econòmica, fins i tot es traurà pressupost a la part de turisme per donar més diners al museu», va assegurar.

«Tot enfocat que Rocío Carrasco cobri en aquests 30 mesos [fins que finalitzi el conveni] un total de 150.000 euros, 60.000 euros més del previst. Això és, justament, la quantitat que no ha cobrat mentre el museu ha estat tancat», detallava.

Rocío Carrasco es posa al poble de Chipiona en contra

El que menys s'esperava Rocío Carrasco era que el poble de Chipiona se n'anés a molestar per l'acord al qual ha arribat amb el seu ajuntament. I és que tant l'oposició com els habitants estan molt molestos per les exigències de la televisiva.

«Ella pot demanar el que ella com a hereva vulgui i jo ho entenc, però jo he de mirar pels interessos dels habitants. No crec que sigui just pagar-li el doble i donar-li 60.000 en comptes de 30.000. Nosaltres volem que aquest projecte es dugui a terme, però no a costa de tothom», declarava.

Imatge de Fidel Albiac i Rocío Carrasco passejant pel carrer
Els habitants de Chipiona estan molt molestos amb el matrimoni | GTRES

A més, la política va afirmar que se sent molt recolzada i té el suport de tots els veïns. «Els habitants de Chipiona no estan d'acord amb tots els diners que s'han destinat al museu. No volen», confessava.

«La gent diu que ella no estima Chipiona perquè gairebé mai ha vingut i que només vol diners, per molt que digui l'alcalde el contrari», finalitza.