Muntatge fotogràfic de Fidel Albiac i la seva dona Rocío Carrasco

Rociíto no pot fer callar Fidel Albiac, que ho explica tot

Rocío emmudeix davant la reacció del seu marit

Rociíto va ser la primera a reaccionar a les acusacions que Gloria Camila va abocar sobre el seu marit al plató de 'Ya son las ocho'. Unes declaracions qualificades de «temeràries» per la filla de Rocío Jurado i a les quals donarà resposta molt aviat.

El proper divendres, Rocío contestarà amb documentació totes i cadascuna de les paraules de la seva germana. Tot i que ja va fer un breu avançament dilluns passat, encara toca esperar per veure com desmunta la filla d'Ortega Cano i es descobreix la veritat.

Mentrestant, l'advocat està neguitós perquè novament l'han posat al focus de la notícia i no està disposat a seguir callant. Sí, ja que han sigut anys i anys assenyalant-lo, i ara el marit de Rocío Carrasco ha trencat el seu silenci.

Rociíto va ser la primera sorpresa

«Mà negra», «manipulador», «interessat», aquests han estat alguns dels adjectius que han planejat sobre Fidel, qui sempre ha estat embolicat amb un halo misteriós que s'han encarregat d'embrutar.

Muntatge fotogràfic de Gloria Camila i Rocío Carrasco
Gloria Camila va assenyalar directament el marit de Rocío Carrasco | LND

De fet, ha estat l'única persona constant a la vida de Rociíto i la que la va salvar d'una mort segura aquell agost de 2019. Per això i per moltes qüestions més, ella el defensa a capa i espasa i hi confia plenament. És més, sempre està al seu costat en els seus projectes professionals i és clar no pot faltar en el seu ressorgiment televisiu.

Dilluns passat, Albiac va estar al costat de la seva dona a les instal·lacions de 'Mediaset' per preparar un nou lliurament de 'Montealto, regreso a la casa', i mentre feien temps, l'empresari va ser testimoni directe de les paraules que li va dedicar la seva cunyada a 'Ya son las ocho'.

Així ho va revelar Jorge Javier en la visita al programa de Sonsoles Ónega ahir, dimarts 8 de febrer, on va explicar com va reaccionar. L'advocat va sentir com la filla d'Ortega Cano va assegurar que s'hi referia a ella i José Fernando amb un malnom molt despectiu.

Una acusació que el marit de Rociíto va desmentir davant dels presents. «Jo vaig acabar 'Sálvame' i me'n vaig anar per a un altre edifici. Vaig veure Fidel, just tenien posat 'Ya son las ocho'», va començar dient Jorge.

«Estava escoltant el que deia Gloria Camila. Quan va dir 'ens deia immigrants', i va dir mirant a càmera que això era mentida», va confessar el presentador.

Rocío Carrasco ho defensa

Així, Rociíto va escoltar per boca de Gloria Camila com el seu marit era descrit com a una «mala influència». A més a més, Gloria va deixar caure com va ser ell qui va pressionar perquè abandonessin la Moraleja després de la mort de Rocío.

Unes declaracions que Albiac va escoltar en ple directe i que van fer que no es pogués contenir. Tot i que l'advocat sempre ha procurat estar en un segon pla i guardar silenci, aquesta vegada no ha pogut callar.

Segons Jorge, va desmentir rotundament tot el que la seva cunyada va explicar i està disposat a demostrar-ho. «Ho vaig veure com quan algú diu una mentida de tu i és tan mentida que ni t'immutes», va afegir.

Rocío Carrasco durant la seva última intervenció a Telecinco.
Rociíto respondrà a la seva germana divendres que ve | Telecinco

En aquest sentit, Rocío serà l'encarregada de respondre pel seu marit i desmuntar totes i cadascuna de les declaracions de la seva germana. Tanmateix, recordem que Gloria Camila només tenia 9 anys quan va morir la cantant i que tot el que coneix és per boca de la seva família.

Llavors, davant d'això, serà el proper divendres quan es conegui tota la veritat i si l'advocat va jugar o no un paper que no li corresponia. De moment, però, només tenim la seva reacció i com, mirant a càmera, ha negat rotundament la versió de la seva cunyada.