Muntatge fotogràfic d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez.

Omar Sánchez destrossa Anabel Pantoja explicant el seu secret a cop d'exclusiva

Omar assegura que a la finca d'Isabel Pantoja va passar una cosa que ho va canviar tot

Omar Sánchez, també conegut com 'el Negro', s'ha convertit en una de les cares més perseguides de la premsa del cor.

Ha estat casat amb Anabel Pantoja, neboda de la tonadillera Isabel Pantoja, quatre mesos, però la seva història s'ha acabat. La col·laboradora reconeix que s'ha acabat l'amor i que el millor per a tots dos era acabar amb la relació com més aviat millor.

Omar Sánchez viu a les Canàries, treballa a una escola de surf i vol fer tot el que estigui al seu abast per no cridar l'atenció de la premsa. Però entén que el més encertat és concedir una entrevista per explicar què ha passat i acabar amb tots els rumors. Assegura que si arriba a conèixer el desenllaç del matrimoni no hagués passat mai per l'altar, ja que està força decebut.

Primer pla d'Omar Sánchez.
Omar Sánchez està decebut amb Anabel Pantoja | Instagram

Omar ha venut una exclusiva a la revista Semana per confessar com se sent i revelar quines han estat les claus del fracàs sentimental. «Anabel és una altra persona totalment diferent de la que em vaig enamorar», confessa el canari força afectat. Fonts properes asseguren que està passant un moment realment delicat, malgrat que encara no ha perdut l'esperança.

Omar pensa que la situació pot fer un gir de 180 graus, ja que no seria la primera parella ni l'última que es reconcilia. De moment ha d'acceptar que ha perdut la neboda d'Isabel Pantoja, fet que li ha provocat una tristesa profunda. Assegura que es va casar enamorat i està realment sorprès de les declaracions que està donant la seva encara dona.

Anabel Pantoja ha confessat que ella es va casar estant enamorada «al 60%» i promet que pensava que el casament ho canviaria tot. No obstant això, suposadament la relació va seguir igual d'estable i necessitava una sèrie de coses per sentir-se viva. Sánchez no es pot creure el que ha passat i ha tret a la llum la cara més oculta de la col·laboradora sevillana.

Omar Sánchez parla del traumàtic episodi

Anabel Pantoja assegura que durant el seu patrimoni va passar «una cosa íntima» que li va fer adonar-se que Omar no era l'home de la seva vida. Es va sentir decebuda amb ell i des de llavors la relació va empitjorar a passos de gegant, però no ha donat més detalls. L'exconcursant de Supervivientes ha parlat d'aquest succés a la revista Semana, fet que molestarà profundament la tertuliana.

Sánchez està lleugerament penedit d'haver-se casat amb Anabel, ja que pensa que es podria haver estalviat molts disgustos. No vol tenir-hi problemes, malgrat que és conscient de la situació és cada vegada més problemàtica. La premsa està informant de la ruptura i considera justament que el públic conegui les dues versions del que ha passat.

La neboda d'Isabel Pantoja assegura que entén perfectament la necessitat del seu encara marit de trencar el silenci. Els espectadors hi estan opinant i és normal que vulgui treure a la llum determinats aspectes que no es coneixen. El problema és que les declaracions del canari obriran una nova guerra que farà parlar molt als platós de Telecinco.

Omar Sánchez coneix tots els secrets de Cantora

Omar ha passat molt de temps al costat d'Anabel i conseqüentment ha viscut moments que sembrarien un autèntic enrenou. «A Cantora va passar una cosa que va fer replantejar-me el futur de la relació», explica a la revista Semana. Recordem que la finca d'Isabel Pantoja conté molts misteris i treure'ls a la llum seria força nociu per a la tonadillera.

Anabel Pantoja sap que Sánchez té el poder de crear una guerra sense precedents. Si comença a parlar del domicili d'Isabel, la cantant se sentirà ofesa i podria pagar-ho amb la neboda. No oblidem que la col·laboradora no consenteix que ningú posi en perill la relació que manté amb la seva tieta.