Primer pla de la infanta Cristina amb el rostre seriós

Cristina, desmillorada després del tema Urdangarin: sola i amb un detall que la delata

Cristina de Borbó segueix portant l'anell de casada

Cristina de Borbó travessa un moment realment complicat, ja que tothom parla del tema del moment. El seu marit Iñaki Urdangarin presumptament li ha estat infidel amb Ainhoa Armentia, a qui va conèixer a la seva feina. I com que la infanta està descomposta, ha pensat que el millor era emetre un comunicat anunciant la ruptura del matrimoni.

Cristina de Borbó ha patit molt al costat d'Iñaki Urdangarin, puix que, recordem, l'exesportista sempre ha estat implicat en grans escàndols. Tot i això, la infanta va apostar per ell i ha estat al seu costat fins a l'últim moment, però els darrers moviments són injustificables. Alhora, fonts properes asseguren que no han formalitzat la seva separació, però ja fan vides separades i tenen un contacte molt limitat.

Fotomuntatge de la infanta Cristina i una portada de la revista Lecturas
Cristina de Borbó està abatuda després de la presumpta deslleialtat d'Iñaki Urdangarin | ¡HOLA!

Cristina, segons informa la periodista Chelo García-Cortés, ha viatjat amb avió privat a Emirats Àrabs per reunir-se amb el seu pare Joan Carles. El rei emèrit també està disgustat per la situació perquè sap que la infanta és a la boca de tots. De fet, la premsa no ha parat fins a aconseguir-ne una imatge i la veritat és que el resultat d'aquest projecte és realment sorprenent.

I és que Cristina ha estat enxampada en una actitud que no ha deixat indiferent ningú: sola, visiblement prima i amb l'anell de casada posat. Així doncs, sembla que encara no ha oblidat el pare dels seus fills, i fins i tot hi ha qui diu que continua tenint esperança de reprendre la relació.

Segons expliquen, la germana de Felip VI sempre ha estat molt enamorada i estaria disposada a perdonar qualsevol atreviment. Per la seva banda, Urdangarin ha desaparegut dels mitjans i ha adoptat una postura força discreta, encara que se'n segueix parlant.

El més probable és que els reporters es traslladin fins al seu domicili per preguntar què pensa sobre les fotografies de la seva dona. La revista '¡Hola!', publicació responsable d'aquesta exclusiva, confirma que la filla de Joan Carles ha estat a Abu Dhabi.

Cristina de Borbó podria perdonar Iñaki

Cristina, segons periodistes experts a Casa Reial, sempre ha apostat per la seva relació amb Iñaki Urdangarin i no hi haurà res que la faci canviar. Encara que l'antic duc de Palma ha estat implicat en escàndols realment complicats, ella sempre n'ha fet cas omís. Però, el problema és que aquesta vegada s'han traspassat tots els límits.

Imatge de la infanta Cristina i el seu marit Iñaki Urdangarin assistint a un funeral
Cristina de Borbó pretén mantenir la família unida malgrat tot | GTRES

Urdangarin, segons les últimes informacions, hauria enganyat la seva dona més d'una vegada, així que Ainhoa Armentia no seria l'única. Suposadament ha tingut romanços secrets, o almenys això és el que expliquen als platós de Telecinco, encara que no hi ha proves. Tanmateix, fonts properes asseguren que quan passi un temps prudencial la infanta tornarà amb Iñaki i intentaran començar de zero.

El rei emèrit Joan Carles I està molest amb aquesta situació, ja que considera que l'antic duc de Palma ha enganyat Cristina. Recordem que el pare i la filla gaudeixen d'una relació molt especial, de fet es veuen amb relativa freqüència gràcies al fet que la infanta viatja amb avió privat a Abu Dhabi sempre que pot.

Cristina de Borbó ha tocat fons

Iñaki Urdangarin ha comès un gran error: ha estat massa indiscret amb Ainhoa Armentia, fent que tothom parli del mateix. Davant d'això, la infanta està completament destrossada i els paparazzis no han parat fins a obtenir-ne una imatge.

I en aquesta, lamentablement, està força més prima i el seu aspecte no està tan cuidat com altres vegades. Així, la filla del rei emèrit ha estat enxampada abans o després d'un viatge important, ja que anava acompanyada d'una maleta força gran.

No obstant això, el més rellevant de tot és que encara no s'ha tret l'anell de casada, aquell que li va posar Iñaki en 1997. De moment, però, caldrà esperar un temps per veure si el seu entorn trenca el seu silenci i desvela com es troba en aquests moments tan controvertits.