Rocío Carrasco torna a sorprendre: La nova mentida que va treure a la llum

La filla de la Jurado ha tornat a fer història demostrant que, una de les acusacions més greus que li han fet, és completament falsa

Rocío Carrasco ha fet història a la televisió. Milions d'espectadors estan seguint molt de prop el seu punyent testimoni, ja que molts d'ells consideren que està manipulant a l'audiència per guanyar diners. Tanmateix, també hi ha força gent que confia en la seva paraula, i que exigeix que es faci justícia.

D'una banda, els defensors de Rociíto es van veure obligats a ajupir el cap pel fet que la seva filla, Rocío Flores, va acudir a 'El programa de Ana Rosa' per compartir el seu últim drama. Segons va explicar, havia intentat posar-se en contacte amb la seva mare després del documental, però ella seguia sense respondre a les seves trucades.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Així doncs, gran part del públic va començar a desconfiar de Carrasco. Però, els responsables de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' van prometre respondre a totes les preguntes que estaven sorgint i, per aquest motiu, només posar un peu al plató, Rocío va resoldre el gran misteri.

Jorge Javier Vázquez, un dels presentadors del programa, es va interessar per saber els motius que l'havien portat a marginar la seva filla: «És cert que t'ha trucat?». «Sí, dues vegades. El que passa, és que, ni estic preparada, ni crec que ella estigui preparada. Crec que no és ni el lloc, ni el moment», va respondre en un to molt contundent.

La filla de la Jurado va assegurar que, únicament, s'ha limitat a seguir les indicacions del seu equip mèdic. I és que després de travessar una forta depressió, i qualsevol pas en fals, podria suposar un error molt difícil d'esmenar. D'aquesta manera, de moment, prefereix no mantenir contacte amb ningú que pugui fer-li mal. «No vull tornar a sentir por, ni terror. No vull tenir ganes de vomitar, ni pànic quan sona el timbre de casa meva», explica Rocío amb certa desolació.

No obstant això, aquest comportament no té res a veure amb els sentiments que té cap a la seva petita: «No l'he deixat d'estimar. És la meva filla». D'altra banda, els detractors de Rociíto sempre han posat en dubte aquestes paraules, i fins i tot l'han acusat de ser una mala mare, ja que, durant molt de temps, s'ha dit que, en una ocasió, Rocío Flores va trucar a la seva mare, i la resposta que va obtenir la va deixar sense alè.

Rocío Carrasco confessa que mai ha deixat d'estimar a la seva filla

Antonio David, Olga Moreno, i més membres de la família Flores, van filtrar a la premsa la informació falsa que Rocío no volia mantenir contacte amb la seva filla, per tant, una cosa que li va fer molt de mal a la filla de Rocío Jurado. Així que, en una de les trucades, li va dir: «aquí no truquis més. Ja no soc la teva mare».

Rociíto va negar ahir que aquest succés fos real i, a més, assegura que està disposada a recuperar la seva nena «quan sigui el moment». Jorge Javier Vázquez i Carlota Corredera, conductors de la seva entrevista, es van penedir d'haver donat veu a una mentida tan nociva.

No obstant això, Carrasco ha sabut recompondre's del cop, i està convençuda que, algun dia, podrà reprendre la relació amb la seva filla: «Aquest vincle és una cosa que no es pot trencar, per molt que ho hagin intentat. Ara està enterrat, o solapat, o està invisible, però el vincle segueix. Això no m'ho traurà ningú».

Els espectadors de Telecinco han aplaudit la protagonista de 'Contar la verdad para seguir viva' més fort que mai. I, un cop més, ha demostrat que, el linxament públic al qual ha estat sotmesa és completament injust. La filla de la Jurado ha estat en silenci per protegir la seva petita: «Rocío ha estat botxí perquè abans va ser víctima».

Fa nou anys que no tenen relació i, quan ha fet públic el motiu, la imatge de la jove ha quedat molt perjudicada. «Jo estic explicant aquest episodi de la meva vida tan terrorífic, perquè sense el jo no puc explicar la magnitud del monstre que és el seu pare. Aquest episodi és la seva obra mestra per acabar de matar-me», declara en la seva anhelada entrevista. 

Antonio David ha venut que Rociíto no volia saber res de la seva filla. Però, la veritat, és que la justícia les va separar perquè la nena va agredir a la seva mare de forma molt violenta. Malgrat això, Carrasco no guarda cap rancor, i té esperances que, algun dia, recuperin el seu amor. Tot així, quant de temps haurem d'esperar per veure la reconciliació?


Comentaris

envia el comentari