Rocío Carrasco asseguda en un plató de Telecinco

Rocío Carrasco es mulla: Trobada secreta amb la seva filla a Telecinco

Rocío Carrasco ha respost de manera contundent a la pregunta més difícil de Jorge Javier Vázquez

Rocío Carrasco tornava ahir a Telecinco. 33 dies després de la seva desitjada entrevista en directe després de l'emissió de la docu-sèrie 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'.

En aquest cas, la filla de Rocío Jurado tornava a 'Mediaset' de dues formes diferents. La primera, en una entrevista gravada al matí ahir, 5 de juliol, i la segona, a través d'una trucada telefònica amb Jorge Javier.

La filla de 'la més gran' va entrar a les sis de la tarda per telèfon per explicar alguns detalls del seu fitxatge per 'Sálvame'. Una tornada a la televisió que li ha fet molta il·lusió, com s'ha pogut comprovar per les seves paraules en la tarda d'ahir.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La mare de Rocío Flores torna amb la intenció de quedar de manera indefinida si tot va com ella espera. Ella sap que no serà un camí fàcil, quan té coneixement que la seva filla també treballa a Telecinco i podria trobar-se-la de manera fortuïta.

Jorge Javier Vázquez, amb qui estarà en directe al plató aquest dimecres, li ha preguntat quina serà la seva reacció si veu la seva filla a 'Mediaset'. La protagonista de 'Sálvame' no ha tingut cap problema en respondre una pregunta que tota l'audiència tenia molt interès a saber la seva resposta.

La filla de Rocío Jurado revela què farà si es troba amb Rocío Flores

Rocío Carrasco ha deixat clar que prefereix no trobar-se amb la seva filla a les instal·lacions de Telecinco, encara que la seva resposta hagi enxampat a molts amb el peu canviat.

«No faria determinades coses que em poguessin posicionar una altra vegada deu passos enrere d'on vull sortir. Coses que no em van fer bé, ja està», ha confessat la nova incorporació de 'Sálvame'.

«Estic bé, estic bé, nervioseta, però amb ganes de començar», ha dit. La mare de Rocío Flores va tancar una etapa de silencis i va decidir explicar-ho tot sobre la seva vida.

Entre altres coses, com va ser la relació amb la seva filla en els últims anys i perquè va acabar. Ara, totes dues treballaran en la mateixa cadena i és molt probable que es trobin dins de les instal·lacions de 'Mediaset'.

«Jo no vull retrocedir en el meu procés. Crec que he de seguir endavant i he de seguir amb coses que m'aportin, no em treguin. Intentarem que les coses aportin, no que restin», ha confessat.

El carismàtic presentador de Telecinco, content amb la tornada de la filla de Pedro Carrasco, ha estat sarcàstic amb aquesta afirmació al nou fitxatge.

«Ens passa a tots, tots tenim algú que no volem trobar-nos en 'Mediaset», ha recalcat. Llavors, la protagonista del dia ha respost de manera contundent i sense gens de por: «Jo tinc armilla», li ha etzibat.

La nova col·laboradora revela què ha fet des que va finalitzar la docu-sèrie

Rocío Carrasco ha confessat en la seva intervenció que, en tot aquest temps, ha «estat treballant en la segona temporada de la docu-sèrie». A més, ha estat fent «coses referents al musical sobre la meva mare per començar una altra vegada a l'octubre». Alhora, també ha revelat que ha aprofitat per descansar abans de tornar amb totes les ganes a la televisió.

«He rebut moltes trucades de gent que sempre ha tingut contacte amb mi abans, durant i després del documental. I després he tingut trucades de persones que no havien tingut contacte amb mi, entre elles moltes dones de diferents àmbits d'aquest país», ha explicat.

«Estem mirant a veure què podem fer perquè canviïn moltes coses». La flamant incorporació del programa ha dit que ha rebut trucades de gent important del país, però no ha volgut donar noms.