Primer pla de Rocío Carrasco.

Rocío Carrasco suma un suport a la seva família abans de la batalla final

Amador Mohedano voldria apropar postures amb Rocío Carrasco

Rocío Carrasco sembla estar disposada a acostar-se a la seva família després d'obrir diversos contenidors que contenen pertinences de la seva mare. D'aquesta manera, es mostrava més que decidida a enviar a Ortega Cano i els seus germans el contingut de nombroses caixes que considerava que havien de tenir.

«La veritat és que estava molt emocionada. Tenia moltes ganes d'obrir les caixes, em va encantar tenir-ne. Vaig plorar força perquè hi havia moltíssimes fotos. És veritat que no he tingut temps d'obrir-ne totes perquè eren moltíssimes», confessava Gloria Camila després de rebre-les.

Imatge de Rocío Jurado i Rocío Carrasco fent-se una abraçada
Rocío Jurado i Rocío Carrasco sempre van estar molt unides | Arxiu

D'altra banda, Amador Mohedano també es pronunciava sobre si sabia què més podia haver-hi en aquestes caixes i als contenidors. Sobre això, el germà de Rocío Jurado negava saber res i afirmava que trucaria a Ortega Cano per assabentar-se de més.

Però, alhora, reconeixia que ell guardava molts records de 'la més gran' i que hi havia certs objectes que li agradaria recuperar i tenir al seu poder. Així, feia una petició directa a la seva neboda, que no sabem si cedirà a les exigències del seu oncle.

Entre altres coses, Amador Mohedano recordava un tambor que mostrava Rocío Carrasco i que ella mateixa identificava amb el seu oncle.

Amador Mohedano fent un petó al front a Rocío Jurado
Amador Mohedano i Rocío Jurado | cedida

«A El Rocío vam inaugurar una casa i em van posar una rajola que posava 'la nit que em va donar l'oncle del tambor'», explicava l'ex de Rosa Benito.

A més a més, Amador Mohedano confessava que regalava l'instrument a la seva neboda i, per tant, no li pertany malgrat que «no parava de tocar-lo», tal com també afirmava la mateixa Rocío Carrasco.

Amador Mohedano fa una petició desesperada a la seva neboda

Encara que Amador Mohedano preferia demanar una altra cosa a la seva neboda, ni més ni menys que un piano blanc de paret que sí que li agradaria tenir-lo a les seves mans, tot i que desconeix si estarà en algun d'aquests contenidors.

No obstant això, Amador no ha estat l'únic que reclamava alguna cosa a la filla de 'la més gran', ja que també ho va fer Rosa Benito. En el seu cas, la col·laboradora de 'Ya son las ocho' feia referència a una Verge de Regla que va col·locar en un altar Rocío Jurado quan es va assabentar de la seva malaltia. Una figura a la qual Benito té molt d'afecte.

Per la seva banda, Amador Mohedano ha tornat a estendre una vegada més ponts amb la seva neboda, gest de la qual ha aplaudit. «Ja ho va explicar la meva neboda i em sembla que va obrar molt bé, els advocats deuen ser-hi i prendre nota de tot el que arriba», manifestava.

Amador Mohedano assenyant amb el dit índex
Amador Mohedano | GTRES

Encara que, si escau, ell assegurava que obriria la porta i no tindria cap problema a rebre els paquets. «Jo no, a mi em diuen que ve un camió a portar-me aquí alguna cosa i dic: 'a tal hora soc a casa', però jo obro la meva porta i el que es quedi fora, es queda fora, càmeres no. Per què? Per què», es preguntava Amador Mohedano fent referència al xou mediàtic.

Imatge de Rocío Carrasco i Fidel Albiac dins del cotxe
Rocío Carrasco i Fidel Albiac | GTRES

Respecte a la resta de la família, sembla que Rocío Carrasco ha deixat de comptar fins i tot amb la seva cosina Chayo, a qui no ha contactat per al concert que prepara en honor a la seva mare. Quelcom davant del que la filla d'Amador Mohedano i Rosa Benito es mostrava molt clara: «Encara no s'han posat en contacte amb mi».

«El que sí que sé és que cada vegada que pujo a un escenari li faig un 'guinyo' a la meva tia, i cada vegada que m'aixeco del llit i visc, l'homenatge li ho faig. Ella es mereix tots els homenatges del món, li ho farà algú que l'adora, així que, segur que quedarà molt bonic», reconeixia.

Rocío Carrasco somrient a càmera
Rocio Carrasco segueix allunyada dels seus fills | GTRES

Tot i això, de moment Rocío Carrasco segueix distanciada dels seus fills, als quals segueix sense poder acostar-se.

«Ni l'he rebut ni l'he esperada en aquell moment i suposo i tinc l'esperança que en algun moment en el temps passi. La vida és llarga, si Déu vol. Ara, segueix sense ser el moment», comentava Amador Mohedano respecte a una possible trucada.