Rocío Jurado i Rocío Carrasco somrient

Rociíto, tocada i (quasi) enfonsada: «Rocío Jurado va morir molts cops en vida»

Rocío Carrasco fa anys que rep missatges molt durs, però l'últim l'ha superat

Rocío Jurado, que va morir el 2006, està d'actualitat des de fa setmanes. El programa 'Montealto: regreso a la casa', en què Rocío Carrasco, la seva filla gran, la recorda, ha fet que tothom parli d'ella. I és que en aquest espai televisiu s'han revelat detalls molt sucosos de la relació que tenia amb el seu exgendre, Antonio David Flores, i amb la seva família.

Exactament, el clan de l'artista ha quedat en qüestió perquè s'han emès imatges que demostren que en el passat alguns defensaven Rociíto i ara fan tot el contrari.

Rosa Benito, l'exdona d'Amador Mohedano i tieta de Rociíto, és qui ha parlat. Hi ha qui creu que les declaracions que ha fet han enfonsat la filla de 'la més gran', però també hi ha gent que considera que no, que el que han fet és deixar el clan en evidència una vegada més i fer-la més forta.

Rosa Benito plorant
Rosa Benito ha donat la cara pel clan Mohedano | Telecinco

 

Rociíto, la filla gran de Rocío Jurado, deixa en evidència la seva família

Els familiars més mediàtics de Rociíto van quedar en molt mal lloc a l'últim programa de 'Montealto'. I és que amb proves, documents i vídeos, divendres passat es va demostrar que fa anys la defensaven amb dents i ungles. Ara, però, s'han posicionat a favor del seu exmarit, Antonio David, a qui ella ha acusat de maltractaments, i han negat el que deien en el passat.

Aquesta situació ha fet que el clan Mohedano hagi quedat en evidència. Sobre ells, Rocío va arribar a afirmar: «No són la meva família, són una manada de males bèsties. No m'han estimat mai. Em tenien a casa seva i em cuidaven per a guanyar-se el favor de la meva mare».

De la mateixa manera, va carregar contra Gloria Mohedano, de qui va dir el següent: «No és agradable, és molt amarga». Va reconèixer que a 'la més gran' «hi havia moltes coses que no li agradaven d'ella, i m'ho feia saber, em llançava indirectes».

També va tenir unes paraules molt dures contra Ortega Cano, que recentment havia dit públicament que de petita «tenia un comportament molt irregular».

De la mateixa manera, va fer referència a Rosa Benito, que era «amb qui més afinitat tenia i més còmoda se sentia la meva mare, encara que no compartissin sang».

Rocío Carrasco posant seriosa
Rocío Carrasco ha posat en escac la seva família | Mediaset

 

Rociíto és víctima de les paraules de Rosa Benito

Totes aquestes declaracions de Rocío Carrasco no han agradat a la cunyada de la Jurado, i ho ha fet palès al programa 'Ya es mediodía', on ha exposat: «Ara tot és dolent de la família, quan sempre se l'ha protegit?».

En aquest punt, ha defensat els Mohedano. «Estic contentíssima de tenir la família que tinc. Aquesta família de qui han dit que són une males bèsties i que sempre m'ha fet costat. I els estic molt agraïda», ha manifestat.

Fotomuntatge de Rosa Benito i Rocío Carrasco
Rosa Benito ha fet al·lusió a Rocío Jurado per a 'ferir' Rociíto | Catalunya Diari

Tot seguit, Rosa ha volgut fer al·lusió a les paraules de Rociíto quan va dir que Rocío Jurado s'hagués mort de pena si hagués vist com es comporten els seus germans. En efecte, ha carregat durament contra ella dient que «la seva mare va morir moltes vegades en vida, moltes».

I aquí no ho ha quedat tot, perquè encara ha afegit una cosa més. «Si jo hagués de dir el que realment he viscut, he vist i he sentit, altre gall li cantaria. Estic farta que se'm posi en una situació en què m'he de mossegar la llengua», ha sentenciat.

«Ens estan enganyant en moltíssimes coses, i la seva mare s'hauria mort si hagués vist què ha generat tot això, sobretot en aquests dos nens», ha dit fent referència a Rocío i David Flores, els fills de Rociíto.

Unes paraules que han deixat caure que Rocío Jurado va patir molt pel comportament de la seva primogènita. Vaja, que han sigut un cop molt baix per a Carrasco.