Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Rocío Carrasco a 'En el nombre de Rocío'.

Rocío Carrasco aclareix la notícia del seu divorci amb Fidel Albiac

Rocío Carrasco ha decidit parlar davant de l'aparició de rumors de separació

Rocío Carrasco continua endavant amb la seva docusèrie, on està deixant en evidència Ortega Cano i els seus oncles materns. I estar d'actualitat ha fet que es convertís en la protagonista d'uns rumors que diuen que s'ha separat del seu marit, Fidel Albiac. Uns rumors a què ha decidit posar fi de manera contundent.

És més, ho ha fet deixant molt clar que segueix tan enamorada d'ell com des del principi de la seva relació.

Rocío Carrasco posa fi a les especulacions

La filla gran de Rocío Jurado ha vist que durant les últimes setmanes uns rumors ha començat a circular pels mitjans i per les xarxes socials. Deien que s'havia separat de Fidel perquè hi havia una cosa que havia fet saltar les alarmes. Sí, perquè ell no serà qui li porti els seus pròxims judicis amb Ortega o amb altres membres de la família.

Això ha fet que ella decideixi parlar i ho ha fet en el debat de la seva docusèrie d'una manera divertida. Exactament, Jorge Javier li ha dit: «Ho sento molt». I ella ha respost: «Què ha passat, vida meva?».

Davant d'aquesta pregunta, el presentador ha contestat: «La separació, que t'has separat de Fidel». I ella ha pres la paraula per exposar: «Ai, és veritat, fill meu».

I ha estat en aquest punt quan Rocío Carrasco ha volgut desmentir completament la informació que estava circulant. Ho ha fet manifestant: «Doncs no. No m'he separat, gràcies a Déu, i no em separaré».

Rocío Carrasco amb Fidel Albiac
Rocío Carrasco ha negat que s'hagi separat d'Albiac. | Europa Press
 

En aquest punt, Jorge li ha fet una pregunta molt directa: «Segueixes enamorada de Fidel?». Una qüestió davant la qual Rocío sense dilació ha exposat: «Fins al moll de l'os».

«T'agrada ell perquè és un cavaller que es vesteix amb els peus», li preguntava Jorge Javier. I Carrasco ho ha matisat: «M'agrada Fidel perquè és Fidel».

Tot seguit, Vázquez ha volgut saber d'on han sorgit les especulacions sobre la suposada separació del matrimoni. L'encarregada de donar-li una resposta ha estat María Patiño: «Del món digital i en tindrà conseqüències. No és el dia, però a més la policia prendrà mesures contra els atacs que estem rebent determinades persones pels comptes que té Antonio David».

«Jo em defensaré on he de defensar-me. Però per dir la veritat no pagaré el que aquest senyor pretén que jo pagui i això vull que et quedi clar. I Rocío sap del que estic parlant, et juro que això no es quedarà aquí».

Rocío Carrasco i les reaccions a les seves declaracions

La mare de Rocío Flores ha exposat que no s'ha separat, que continua amb Fidel com des de fa 20 anys. Un fet que ha generat un enrenou molt gran a les xarxes, on la majoria d'usuari s'han alegrat que la parella continuï junta.

Ho han afirmat amb missatges com «Això sí que és amor de veritat, fa gairebé 23 anys» i «Déu et va posar un àngel, Fidel. Gràcies per estar al costat d'ella i suportar tant de patiment».

Imatge de Fidel Albiac i Rocío Carrasco passejant pel carrer
Rocío Carrasco ha vist que les xarxes s'han omplert de missatges alegrant-se que segueixin junts. | GTRES
 

En aquesta mateixa línia trobem: «Quina alegria que Fidel i tu gaudiu de la vostra companyia fins a l'infinit» i «Així es parla. Com els fot a alguns veure-la tan feliç i enamorada».