Rocío Carrasco posant seriosa

Rocío Carrasco, davant les acusacions de la seva filla: els nervis se la juguen

Una nova entrega de 'Montealto' va deixar un moment vergonyós per a Rocío Carrasco

Rocío Carrasco no deixa de ser notícia a Telecinco.

Tot i que hem passat de no sentir-li la veu, ni pràcticament veure-la a tenir Rocíito a tot arreu, hi ha moments que quedaran per al record.

Des que la filla de Rocío Jurado va decidir parlar i explicar la seva vida a Telecinco, els fonaments del clan familiar més famós d'Espanya tremolen una mica més cada setmana.

Tot i la seguretat i fermesa de Rocío Carrasco, hi ha encara un tema que la deixa paralitzada i sense saber què dir.

Rocío Carrasco amb Joaquín Prat
Rocío Carrasco ha estat entrevistada per Joaquín Prat | Telecinco

Vam poder comprovar-ho el darrer dimecres 16 de febrer. Rocío Carrasco responia davant les últimes acusacions de la seva filla i de la seva germana a El programa de Ana Rosa.

El més extraordinari del moment va ser l'estranya reacció de la filla de la Jurado, que va sorprendre els col·laboradors del programa Alessandro Lequio i Bibliana Fernández.

Ells van detectar alguns gestos que denotaven la visible incomoditat per part de Rocío Carrasco a l'hora de respondre a la televisió sobre el seu fill David.

Rocío es va negar en rodó a parlar sobre el seu fill menor, però no sobre Rocío, la seva filla gran.

Rocío Carrasco revela els secrets de Montealto

Montealto ha causat un impacte familiar sense precedents a la família Mohedano-Jurado. També a Telecinco, on a més de donar un respir a la batalla per l'audiència a la cadena, ha generat contingut per a la resta de programes.

De fet, no només a La Fábrica de la Tele s'han interessat per escoltar Rociíto. Molts programes de Mediaset han volgut contactar amb Rocío perquè declari en primícia sobre els Mohedano i la seva família mediàtica.

Per aquesta mateixa raó, va assistir al plató de Telecinco i es va asseure amb Joaquín Prat per contestar a les últimes paraules de la seva germana, Gloria Camila, i la seva filla, Rocío Flores.

Rocío Carrasco i Jorge Javier Vázquez
David Flores Carrasco i la seva germana fa anys que no tenen contacte amb la seva mare | Mediaset

Tot i això, el xocant succés per al públic i els col·laboradors va ser el descuit a l'hora de revelar els racons que falten per veure de la casa de La Moraleja. Allí va ser on va viure la seva mare durant més de vint anys.

Rocíito va detallar les estades que encara quedaven per obrir de Montealto. Visiblement nerviosa, va ometre el despatx tot i ser una de les més importants de la casa. Al despatx, Rocío va donar resposta a la seva germana Gloria sobre tots els temes relacionats amb Ortega Cano.

Tot i això, Rocío, en aquell moment, no va parlar del despatx, sinó que va dir que s'obriria la cuina, el menjador i el lavabo.

Això va sorprendre els tertulians d'Ana Rosa Quintana, ja que no se sabia que el lavabo també formaria part de la recreació feta per Mediaset. A més, és una estada tan privada i personal que va sorprendre els col·laboradors.

Alessandro Lequio torna a carregar contra Rocío Carrrasco

Bibliana Fernández va comentar la situació per la qual està passant Rocío Carrasco: «Les guerres no es guanyen, ni es perden. Aquí es va establir una guerra que deixa rancúnia».

Primer pla d'Alessandro Lequio
Alessandro Lequio és un dels tertulians més crítics amb Rocío Carrasco | GTRES

«Han de situar-se en bàndols. No n'hi ha de bons, ni de dolents. La gent s'equivoca. Si no som capaços de sobreposar-nos i començar a viure, és impossible reprendre relacions».

D'altra banda, Alessandro Lequio va voler manifestar la seva crítica opinió sobre el succés de Rocío Carrasco amb la família. Així doncs, el col·laborador va dictaminar: «em va agradar que estigués amb nosaltres i reconegués les coses».

«Des del primer moment del docudrama vaig dir que si tan clar tenia que Antonio David era la reencarnació del diable, com va acceptar la custòdia compartida. Ahir ella va reconèixer que va ser un error. Vaig veure tres Rocíos: la que parlava davant de les càmeres, la dels passadissos i, la més interessant, la dels gestos.(...) Jo sí que veig aquesta porta oberta».

La porta oberta a què es refereix Alessandro és la de la reconciliació amb la seva filla. S'acabarà produint?