Olga Moreno i Rocío Carrasco

Rocío Carrasco adverteix es seus fills sobre els pròxims moviments d'Olga Moreno

Olga Moreno es prepara per a tornar a la televisió

Olga Moreno ha deixat clar que és una persona nova després de la gran decepció que s'ha endut amb Antonio David Flores.

Així, després d'haver concedit una entrevista molt polèmica, la guanyadora de 'Supervivientes 2021' també es prepara per al gran retorn a la televisió.

Olga ha carregat amb duresa contra el seu exmarit, cosa que ha provocat que Rocío Flores no vulgui saber res d'ella.

La jove s'ha allunyat de qui considerava com una mare, i potser tampoc li farà gràcia la següent jugada de la sevillana.

Captura d'una gravació d'Olga Moreno
Olga Moreno parlant per telèfon amb Antonio David Flores | Mediaset

I és que fa poc, l'empresària va ser enxampada pels paparazzis quan anava amb el seu representant al programa 'Déjate querer'.

Així, sembla que  serà la pròxima convidada al format que presenta Toñi Moreno i que s'emet cada divendres a la nit.

El que es traduirà en l'esperadíssim retorn d'Olga Moreno a Telecinco després de gairebé un any, quan es va alçar guanyadora de 'Supervivientes' i, després, va ser la protagonista de l'especial 'Ahora, Olga'.

Rocío Flores i Olga Moreno molt serioses
La relació de Rocío Flores i Olga Moreno no travessa un bon moment | Europa Press

I potser aquest no és l'únic projecte en què la veurem participar d'aquí a pic, ja que s'especula que també podria formar part d'un nou format de Mediaset ideat per a competir amb 'El Desafío', d'Atresmedia.

Tenint en compte això, és possible que Olga acabi instal·lant-se a Madrid, on també va regularment a fer-se revisions mèdiques des que Rocío Flores i ella es van fer una liposucció juntes en una clínica estètica molt coneguda.

Això, mentre el seu ex, Antonio David, segueix decidit a prendre mesures penals i civils contra La Fábrica de la Tele.

Olga Moreno es prepara per a tornar a la televisió per la porta gran

El que està clar és que la relació d'Antonio David i Olga ja està completament trencada, sobretot després de l'assetjament a què han hagut de fer front aquest últim any.

Això sí, Moreno defensava que havia lluitat fins a l'últim moment. «No em mereixo el que m'ha passat. Em vaig quedar destrossada quan el meu marit va pronunciar la paraula 'separació'», es lamentava. «He lluitat pel matrimoni fins que he vist el meu marit amb una altra».

Després d'aquestes declaracions, Rocío Flores va assegurar que estava decebuda amb ella per haver atacat el seu pare i haver-li amagat que concediria una entrevista.

Rocío Carrasco sent entrevistada per un reporter d'Europa Press
Rocío Carrasco està preocupada pel que pot arribar a fer Olga Moreno | Europa Press

Tot i això, l'ex d'Antonio David insistia que «no canvia ni un punt ni una coma d'aquesta entrevista, Són les meves vivències i sentiments. Si hi ha algú a qui li ha pogut molestar, demano disculpes, però aquesta és la meva vida».

Malgrat els retrets que va fer al seu ex, Olga es va posicionar a favor seu pel que fa al conflicte amb Rocío Carrasco.

«Les barbaritats que s'han dit d'ell, l'assetjament que li han fet, que jo l'he viscut amb ell i que aquests nens l'han viscut amb nosaltres...», apuntava. «Ha sigut inhumà; això no hi ha cos que ho aguanti. I jo no sé com l'Antonio David és viu».

Muntatge d'Olga Moreno, David Flores Carrasco i Rocío Flores
Olga Moreno ha sigut com una mare per a Rocío i David Flores Carrasco | Catalunya Diari

«Només arribar i veure l'Antonio David, ja em vaig adonar que era un home destruït», confessava sobre el dia que va tornar a casa després d'haver concursat a 'Supervivientes'.

«Quan torno de 'Supervivientes', el que em trobo és un marit que no vol sortir de casa, que està enfonsat, que plora per tots els racons, que està destrossat», assegurava.

«Una Rocío que psicològicament no està bé, que ho està passant molt malament perquè la seva mare no para d'atacar-la. Un nen que sé que no es troba bé, perquè porto vint-i-dos anys amb ell; i una Lola que, amb 9 anys, ha d'anar al psicòleg. És tot molt dur».

Alhora, Olga Moreno va deixar clar que no es creu «absolutament res» del que la filla de 'la més gran' va explicar a la docusèrie.