Muntatge amb la foto de Rocío Carrasco

Rocío Carrasco anuncia una exclusiva sobre el presumpte maltractament que va patir

Rocío Carrasco ho té molt clar

Rocío Carrasco ha deixat tots els seus seguidors sense paraules en anunciar l'última gran decisió que ha pres a la seva vida. I és que, després d'anys, ha decidit prendre mesures sobre la suposada violència de gènere que va patir de part del seu exmarit.

Des que Mediaset España va optar per exercir el veto sobre algunes de les cares més conegudes de la premsa social del nostre país, no hem tornat a veure la televisiva participar en cap dels seus programes.

Primer pla de Rocío Carrasco plorant
Rocío Carrasco va viure un autèntic infern | GTRES

Però, abans que tot això succeís, Rocío Carrasco es va convertir en una de les grans estrelles d'aquest grup audiovisual. I és que, després de 20 anys en silenci, l'hereva universal de 'la más grande' va escollir Telecincoper parlar sobre un dels temes més dolorosos de la seva vida.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

A través de la seva primera sèrie documental, 'Rocío: contar la verdad para seguir viva' , la presentadora de televisió va relatar, amb tot luxe de detalls, l'infern que va viure juntament amb Antonio David Flores, a qui ella ha anomenat  'el ser'.

Durant l'emissió dels capítols que formen aquesta producció audiovisual, Rocío Carrasco va anar relatant alguns dels suposats episodis d'agressió que va patir a mans de l'exguàrdia civil.

Però, a més de posar el focus en la violència física i psicològica, Rocío Carrasco va posar damunt de la taula un altre dels maltractaments més comuns que pateixen les víctimes: la violència vicària.

Ara, la dona de Fidel Albiac s'ha convertit en una de les col·laboradores del programa de TVE, 'Días de tele'. I ha estat precisament durant la darrera emissió d'aquest format, quan n'ha revelat una inesperada exclusiva. I és que tot apunta que Rocío Carrasco ha pres una important decisió en relació amb tot el patiment que va viure fa més de dues dècades al costat del seu «botxí».

Rocío Carrasco pren una decisió

Rocío Carrasco s'ha convertit en una de les grans protagonistes de l'última emissió de 'Días de tele'. I és que, un dels temes principals de la nit no ha estat cap altre que la violència de gènere.

Per això, la col·laboradora ha volgut compartir amb l'audiència de TVE el que li va passar a ella en relació amb la batalla legal que va començar contra Antonio David Flores.

Imatge de Julia Otero entrevistant Rocío Carrasco
Rocío Carrasco explica a Julia Otero quina és la nova decisió que ha pres | TVE

Segons Julia Otero, «si hi ha proves i indicis clars», la Justícia actua d'ofici en els casos de violència de gènere. Però, tot apunta que Rocío Carrasco no va tenir aquesta sort.

«Jo estava denunciant una cosa que la gent té problemes a l'hora de demostrar, perquè passa dins d'un àmbit privat, on ells s'asseguren que no hi hagi ningú la majoria de vegades», ha assegurat la televisiva.

Però, tal com ella mateixa ha relatat, del seu cas, «n'ha estat testimoni un país sencer durant 'X' anys». «Què més jo havia d'aportar davant de la Justícia perquè algú d'ofici [es fes càrrec del meu cas]?», s'ha preguntat Rocío Carrasco a continuació.

Després d'escoltar aquest petit al·legat de la convidada, Julia Otero s'ha preocupat pel punt en què es troba, judicialment parlant, el suposat cas de violència de gènere. «Hi ha res pendent?», li ha preguntat la comunicadora.

Imatge de Rocío Carrasco
Rocío Carrasco vol reobrir el seu cas de violència de gènere | TVE

Segons ha relatat la mateixa Rocío Carrasco , avui dia, «no s'ha reobert res», tot i que ha anunciat en exclusiva que, tant ella com el seu equip legal, estan estudiant «la reobertura del seu cas».

Abans de posar fi a aquest debat, la presentadora de 'Días de tele' li ha volgut agrair a Rocío Carrasco, en nom de totes les dones, la valentia que ha mostrat en tot moment. A més, ha aprofitat l'ocasió per desitjar-li sort per a la seva pròxima odissea judicial.

«Gràcies en nom de totes elles que, per fer un pas endavant, van decidir canviar la seva vida», ha expressat Otero, abans d'apuntar que, des d'aquell moment, l'augment de trucades al 016 ha crescut considerablement.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp totalment GRATIS! Planifica les teves rentadores, les planxades i el forn per a estalviar!