Rocío Carrasco

Rocío Carrasco, assenyalada: el vídeo que amaga 'Sálvame' (i pot ser un problema)

Telemadrid s'ha fet ressò d'una sentència que acusa Rocío Flores de maltractar a la seva mare


Antonio David Flores ha aconseguit l'èxit en la televisió gràcies a les seves intervencions en diversos platós per parlar de Rocío Carrasco. Així doncs, el col·laborador de 'Sálvame' és un gran entès de la televisió i sap com fer-se la víctima i guanyar-se al públic. Ara bé, Rocío Carrasco ha decidit trencar el seu silenci i enfonsar la versió d'Antonio David. 

Jorge Javier Vázquez ha assegurat que la docusèrie de Rocío Carrasco revolucionarà el panorama de la premsa del cor i Antonio David es veurà afectat. És més, Telecinco ja ha avançat que la docusèrie mostrarà dades inèdites sobre la vida de Flores. 'Sálvame' sempre ha donat suport a Antonio David Flores, però és possible que aquest diumenge tot l'equip canviï d'opinió i es posicioni a favor de Rocío Carrasco
 

Rocío Flores va maltractar a la seva mare

Tot i que encara no se sap res sobre el que explica Rocío a la docusèrie, hi ha una dada que circula des de fa un any i que podria explicar per què la filla de Roció Jurado ha estat tants anys guardant silenci. 'Sálvame' i altres programes no han volgut parlar sobre el tema, però hi ha altres mitjans que sí que han fet el pas i han donat veu a una sentència judicial que explica el motiu pel qual Rocío Flores i el seu germà no viuen amb la seva mare.

Telemadrid ha fet pública una sentència que dictamina que Rocío Carrasco hauria estat maltractada per la seva filla, Rocío Flores. És més, Rocío Flores s'ha deixat veure en més d'un plató per parlar sobre aquest assumpte i desmentir tots els rumors. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Rocío Carrasco té el suport de la família Campos

És cert que un jutge va donar-li la raó a Carrasco, però hi ha gent que segueix donant suport a la versió de la família Flores. De fet, Antonio David Flores ha ensenyat una sentència judicial que el declara innocent d'un seguit d'acusacions per part de la seva dona. No obstant això, hi ha col·laboradors de 'Sálvame' que no acaben de creure's a Flores, com Jorge Javier Vázquez, que assegura que és necessari escoltar a Carrasco per poder treure conclusions.

Per altra banda, Carrasco també compta amb el suport de Terelu Campos i Carmen Borrego, que són com unes germanes per a ella. De fet, es van conèixer als anys 90 treballant a la televisió i des de llavors estan molt unides.