Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rocío Carrasco

Rocío Carrasco ho confessa: «Em vaig prendre pastilles i gairebé em tiro d'un pont»

La filla de Rocío Jurado no estava preparada per a tornar a ser insultada i criticada
Rocío Carrasco
Rocío Carrasco ha parlat del seu intent de suïcidi l'any 2019 | El Español

Telecinco porta tota una setmana anunciant la nova docu-sèrie, 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva’, el document audiovisual protagonitzat per Rocío Carrasco i que després de vint-i-cinc anys decideix trencar el seu silenci per a posar-se en el mapa i destapar al que considera la ment pensant del seu descens als inferns. Un descens que l'ha portat a perdre als seus fills, amics i per descomptat, la seva imatge pública la mateixa que ara podria recuperar, si aconsegueix convèncer a l'audiència amb els seus arguments i vivències.

El programa ha començat detallant que en cada episodi passarà per una etapa concreta de la seva vida, però no obstant això, els primers minuts d'emissió s'han dedicat a explicar el motiu del nom de la sèrie. Sense lloc a dubte, es fa referència al seu nom i al concepte de vida, alguna cosa que ella mateixa ha confirmat que en un moment donat no va coincidir i va voler trencar amb tot, deixar-ho tot i desaparèixer. Una desaparició que ella mateixa ha confirmat que es va produir el mes d'agost de l'any 2019 i de la pitjor de les maneres possibles.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

La filla de Rocío Jurado ha explicat que aquest episodi va començar quan va llegir en premsa que la seva filla Rocío Flores es convertiria en la defensora del seu pare en 'Gran Hermano VIP', un fitxatge en televisió que va fer que saltar per l'aire l'estabilitat emocional de Rocío Carrasco. Aquesta va considerar que el fet que la seva filla perdés part de la seva privacitat, faria que s'activessin molts fantasmes del passat, uns fantasmes que van poder amb la protagonista de la sèrie i que aquest diumenge ha relatat la manera amb la qual va decidir acabar amb tot.
 

Rocío ha explicat que es va prendre diverses pastilles i de molts tipus, un còctel molotov que va poder amb ella i la va portar a ser ingressada d'urgència per a realitzar-li una neteja d'estómac. A més, allí i després de salvar-li li van preguntar el motiu d'aquesta intoxicació i ella sense cap mena d'objecció va afirmar que no podia més i que estava buscant la manera de desaparèixer. Una desaparició que, a la seva manera de veure, solament es podia realitzar d'aquesta manera.

Per si no n'hi hagués prou, Carrasco va afegir que després d'això només li quedava un mètode més per a acabar amb tot: tirar-se des del pont de Segòvia. Una afirmació que va acabar de confirmar les sospites dels especialistes i que van acabar determinant que havia d'ingressar en una planta especialitzada en aquesta mena de trastorns, privant-la així de llibertat i entenent que no estava en condicions com per a poder seguir amb la seva vida normal.

Una filtració va fer que abandonés el centre

Una filtració va fer que iniciés un camí cap a l'abandonament del lloc i que va ser considerat com una fugida. Pel que sembla, Rocío va saber que hi havia un fotògraf al pàrquing del centre i que pretenia fotografiar-la dins d'aquest lloc. En saber-ho, va decidir parlar amb el responsable del lloc i comunicar-li la seva intenció d'abandonar el tractament.

Carrasco va considerar que a la seva casa era l'únic lloc on se sentia segura, ja que era el lloc on no podia ser enxampada per ningú en el seu moment de major debilitat. Ara, aquesta cerca ressorgir comptant tot el que ha ocorregut, vivències que es remunten en dècades enrere, però que continuen fent mossa en la filla de Rocío Jurado. Són diversos els capítols que s'emetran i no serà fins al final que coneguem la dura i crua realitat que ha viscut la famosa més mediàtica i que alhora, menys minuts de televisió ha ocupat, a causa del seu temor i por que ha passat per culpa del qual va ser el seu marit i alhora, el pare dels seus dos fills.