Rocío Carrasco

Rocío Carrasco confirma que la seva germana ha desaparegut i no la troben a faltar

La marxa de la germana de Rocío Carrasco de Telecinco ha provocat tota mena de crítiques

El drama que està sorgint per l'emissió de la docusèrie de Rocío Carrasco, En el nombre de Rocío, continua el seu curs. Tot i que ja al primer es va posar contra les cordes molts familiars de la filla de 'La Jurado', la veritat és que aquest, per a ells, està sent especialment demolidor.

A mesura que es van transmetent a la televisió nous episodis, creix, encara més, aquesta polèmica familiar. De fet, la majoria han hagut de desaparèixer del focus mediàtic perquè no han pogut suportar estar constantment a l'ull de l'huracà.

Ha estat el cas de Rosa Benito, d'Amador Mohedano i, recentment, de Gloria Camila, germana de Rocío Carrasco. La veritat és que respecte a aquesta última, va ser la setmana passada quan va sortir a la llum la dràstica decisió que havia pres la filla d'Ortega Cano pel bé de la seva salut mental.

Com ella mateixa va confessar a través de les xarxes socials, ha desaparegut de la petita pantalla de manera temporal per posar-se en mans de professionals. La seva determinació va sorprendre molts, però a altres no els ha afectat gens.

Rocío Carrasco
Així ha estat el cop de gràcia que ha donat una amiga de Rocío Carrasco a Gloria Camila | GTRES

 

Una cara molt coneguda de Telecinco llança una indirecta a la germana de Rociíto després d'allunyar-se del focus mediàtic

Rocío Carrasco sap que des que Gloria Camila va sortir del concurs de Telecinco, Pesadilla en el Paraíso, la noia va haver d'enfrontar-se a la seva dura realitat. L'emissió pública del documental de Rociíto, novament l'assetjament mediàtic i la crisi matrimonial entre el seu pare i Ana María Aldón portaven al límit la 'influencer'.

Per aquests motius, la filla de 'La Jurado' es va sincerar com mai al seu perfil d'Instagram, on va assegurar que no estava passant per un dels seus millors moments. «Fa temps que reflexiono sobre diferents aspectes que m'envolten, intentant suportar les situacions que se m'han anat apareixent i intentant aparentar una imatge que no representava el meu estat real», explicava. «I tot això s'ha anat acumulant en un got que ha acabat vessant».

«Necessito un descans, deixar la meva salut mental i emocional en mans de professionals. Així, continuaré el meu tractament psicològic i aquesta vegada sota medicació, allunyada un temps del focus mediàtic», tancava.

Així mateix, l'excol·laboradora de Ya son las ocho va decidir no assistir diumenge passat, 23 d'octubre, a la gala de Pesadilla en el Paraíso , tal com havia fet amb la de dimecres passat. Carlos Sobera , presentador de l'espai, va voler enviar públicament una salutació a la tieta de Rocío Flores.

Però, va ser Nagore Robes qui va aprofitar aquell moment per llançar una pulla a la jove, amb qui mai no ha mantingut una bona relació pels problemes que la seva amiga, Rocío Carrasco, té amb aquesta. «Que es recuperi i que torni a la televisió com més aviat millor a aquest, el seu programa», deia amb ironia i posant èmfasi en 'el seu programa'.

«Que no se'n vagi a un altre. A aquest», aclaria el presentador, donant a entendre que la jove pogués assistir a un altre format televisiu. Mentre l'amiga de Rocío Carrasco demostrava la mala relació que té amb la filla de l'extorero, Mónica Hoyos, per la seva banda, amb qui sí que té certa amistat, pronunciava un «la trobem a faltar».

A això, l'exparella de Sandra Barneda ha comentat rotundament un «doncs jo no». «La trobem no, parla per tu. Jo no la trobo a faltar, però sí que desitjo que es recuperi i que torni», deia.

Primer pla de Nagore Robles somrient mentre mira a càmera
L'amiga de Rocío Carrasco ha carregat durament contra la filla de l'extorero | GTRES

 

Gloria Camila, en guerra amb Rocío Carrasco

Fa uns dies, es va descobrir que, suposadament, Ortega Cano havia interposat una querella criminal a Rocío Carrasco per falsificar un document de Rocío Jurado al seu documental.

Tot i això, finalment, aquesta denúncia no hauria estat idea de l'extorero, sinó de la mateixa Gloria Camila, que és la demandant d'aquesta querella.

D'aquesta manera, això hauria acabat trencant, encara més, la relació que hi ha entre les dues germanes. De moment cap de les dues protagonistes s'hi ha pronunciat. El més segur és que la jove no ho faci, però hi ha una gran possibilitat que sí que ho faci Rocío Carrasco .