Imatge de Rocío Carrasco.

Rocío Carrasco confirma la reveladora trucada que rep cada dia

Rocío Carrasco ja no pot amagar que parla amb ell cada dia

Rocío Carrasco està al punt de mira després d'estrenar la segona part de la seva docusèrie sobre la seva vida i la família mediàtica.

Rocío Carrasco està preparada perquè, després d'emetre's els dos primers capítols d'En el nombre de Rocío, hagi de suportar les hostilitats dels seus familiars.

Tanmateix, la filla de 'la más grande' segueix comptant amb els suports, a més de la seva la família no mediàtica, de diferents presentadors estrella de Telecinco. Unes figures televisives que sempre han donat suport a Rocío en aquesta guerra que va començar fa poc més d'un any.

Rocío Carrasco compta amb el suport de Jorge Javier

Actualment, a Carlota Corredera no la veiem aparèixer als debats sobre la docusèrie, després del seu acomiadament de Sálvame.

Això sí, ella segueix donat suport a la madrilenya i cada vegada que fa algun tipus de declaració pública no dubta a enviar-li unes paraules boniques, reforçant el seu relat televisiu.

Fotomuntatge de Rocío Carrasco i Jorge Javier Vázquez
Rocío Carrasco i Jorge Javier Vázquez. | CatalunyaDiari
 

A més, Jorge Javier Vázquez està sent un altre dels defensors mediàtics de Rocío Carrasco i així ho he deixat clar en el seu nou post. Un article en què llargament de la dona de Fidel i valora la història que està explicant la madrilenya a la televisió.

«Està aconseguint una cosa importantíssima: que cadascuna de les seves aparicions en un plató de televisió es converteixi en una cosa apoteòsica. Fastuós. M'agrada utilitzar expressions tan grandiloqüents perquè sé que els seus detractors pateixen atacs d'histèria», deixa caure als familiars mediàtics de la protagonista.

«Els que continuen insistint és perquè els convé per al seu negoci»

«Perquè ella té detractors, està clar, però cada vegada menys perquè les proves que exhibeix són tan contundents que els que tenen un mínim d'enteniment s'estan retirant. I els que continuen insistint és perquè els convé per al seu negoci» sentencia, afegint que molts dels familiars de la madrilenya guanyen diners a costa seva treballant a la televisió.

Rocío Carrasco i Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier ha defensat Rocío Carrasco. | Mediaset
 

Pel comunicador, aquests familiars «s'estan quedant sense arguments i es nota perquè, en veure's acorralats, els atacs que llancen són més forts. Escolta, jo puc entendre que Rocío Carrasco et caigui malament o pitjor. Però el que és indubtable és que el que explica no deixa cap mena de dubte», prossegueix en la seva defensa a la madrilenya.

Jorge Javier Vázquez critica que l'única defensa dels seus haters sigui dir que «és el discurs de l'odi. Curiosament, els que ho afirmen són els que més mala llet tenen, catalogant la noia de malalta mental per tirar per terra els seus arguments».

▶️ María Teresa Campos cumple su sueño y regresa

Jorge Javier confessa que parla assíduament amb ella

«Jo, que parlo amb ella periòdicament i que la vaig tenir divendres a l'especial, la vaig veure molt lúcida. S'explica amb seny i amb un lèxic que ja els agradaria a molts dels que la posen verda. No tot, però amb què en tinguessin la meitat, ja en tindria prou», exposa al seu blog.

Imatge de Rocío Carrasco desfilant com a model a la Sálvame Fashion Week 2022
Rocío Carrasco està més forta que mai i així ho deixa clar el presentador de 'Sálvame'. | Telecinco
 

I és que Jorge no comprèn per què «sorprenen tant les seves declaracions. Si repassem les vides de les grans artistes de la història, és un tema recurrent que part de la família s'oblidi de la persona i vegi l'artista en qüestió com la gallina dels ous d'or», explica.

Per al comunicador, «hi ha centenars d'exemples, però quan ella explica una cosa semblant la titllem de boja. Han estat molts anys de silenci per sortir als platós com ara ho fa: sense complexos. I, fonamentalment, sense por», afirma contundent.

El que té clar és que «En el nombre de Rocío només acaba de començar i ja ha causat molta polèmica, tot serà qüestió de temps. Si en finalitzar la docusèrie encara queda algú que la qüestioni, ja és per fer-ho mirar. O, directament, per retirar-se», finalitza la seva reflexió de cada setmana.