Rocío Carrasco en un photocall

Rocío Carrasco confirma que el retrobament serà el proper 1 de juliol

Roció Carrasco (i tota la seva família) tenen aquesta data marcada en vermell al calendari

Rocío Carrasco ha publicat la data més esperada per a tots els seguidors de la seva mare. Després de diversos concerts dedicats a 'La Més Gran', la filla de Rocío Jurado ha pogut complir el somni que feia anys que volia aconseguir.

La setmana passada, la revista 'Lecturas' donava l'exclusiva que la filla de la cantant ja ha confirmat la inauguració del museu oficial dedicat a la seva mare. Així doncs, es podrà visitar a partir del dia 1 de juliol a Chipiona, la terra natal de la Jurado.

L'entusiasme i la il·lusió que destaca a Rocío Carrasco per aquesta iniciativa ha sorprès tota la premsa espanyola, ja que feia molt de temps que no se la veia així. El projecte ha estat recolzat per l'alcalde de la localitat gaditana, Luis Mario Aparcero, que assegura que ha portat molt de temps i treballo executar-lo.

Rocío Carrasco sent entrevistada per un reporter d'Europa Press
Rocío Carrasco, entusiasmada que el principal homenatge a la seva mare ja sigui una realitat | Europa Press

«Ha estat una llarga feina perquè administrativament s'ha hagut de crear el servei de museu, que Chipiona no en tenia. D'altra banda, s'ha hagut d'aprovar un reglament, una ordenança i un preu públic, i s'ha hagut de fer de nou unes obres d'adaptació al museu. En definitiva, una subvenció que hem aconseguit de la Junta d'Andalusia i de la Diputació Provincial», explicava l'alcalde a 'GTRES'.

Abans de concloure, Aparcero va voler donar alguns avenços als seguidors més fidels de Rocío Jurado. Entre ells, la possibilitat d'escoltar les cançons en una dutxa de música o uns audiovisuals amb gran musicalitat. Així doncs, al museu, hi haurà diferents activitats d'interacció, on seran els mateixos clients protagonistes.

Primeres impressions després de l'anunci de la inauguració

Així mateix, alguns mitjans han volgut saber l'opinió de la gent més propera a la cantant. Per exemple, José Ortega Cano, el vidu de Rocío Jurado, va confessar que és un fet que haurà de celebrar, encara que no ha esmentat quin dia ho farà. «Ja hauria d'haver-se obert fa temps, però mai és tard», afegia l'extorero a les seves paraules.

Ortega Cano i Rocío Flores
Rocío Carrasco no ha convidat la seva família a la inauguració del museu. Aniran igualment? | CatalunyaDiari

Per la seva banda, la neta de la Jurado no ha confirmat la seva assistència a la inauguració, ja que no volia donar gaires detalls sobre el que opinava sobre el tema. No obstant això, Rocío Flores està encantada que el museu de la seva àvia deixi de ser una simple idea.

A més a més, ha vist l'oportunitat per dir el veritable motiu pel qual no anirà a l'homenatge de la seva tia Gloria Ortega. «M'encantaria, però no hi puc anar. Tinc els exàmens i no hi puc anar», confessava la filla de Rociíto.

El retorn a les passarel·les de moda

Rocío Carrasco està tenint unes setmanes plena de bones notícies. El passat dimecres, 25 de maig, a la 'Sálvame Fashion Week', va poder gaudir de la desfilada de moda amb el vestit d'una jove dissenyadora, María de Castro. I davant d'això, tots els convidats el van aplaudir perquè ho va fer genial.

Després de 30 anys sense pujar a la passarel·la, la filla de Rocío Jurado va demostrar que segueix tenint la mateixa habilitat i valentia per desfilar que a la seva adolescència.

Imatge de Rocío Carrasco desfilant com a model a la Sálvame Fashion Week 2022
Rocío Carrasco va lluir molt elegant a la 'Sálvame Fashion Week' | Telecinco

No obstant això, hi havia un convidat especial que no li va fer gens de gràcia veure-hi. El vidu de la seva mare, José Ortega Cano, va anar a donar suport a la seva parella dissenyadora, Ana María Aldón, que també participava en la desfilada.

Durant l'esdeveniment, es va veure com el destre portava unes ulleres de sol per protegir-se dels raigs UVA després de la seva operació estètica. D'altra banda, algunes fonts van assegurar que no hi va haver cap acostament entre la filla i el marit de Rocío Jurado, si més no, davant de càmeres.