Rocío Carrasco

Antonio David Flores, contra les cordes per l'última acció de Rocío Carrasco

La filla de Rocío Jurado i el seu exmarit continuen una guerra que va iniciar-se fa més de dues dècades

L'enfrontament entre Rocío Carrasco i Antonio David Flores ve de molts anys enrere. L'exmatrimoni va viure un divorci caòtic que més d’una dècada després encara continua sent tema recurrent als platós. Quan semblava que les aigües estaven calmades, una nova guerra ha esclatat.

Els pares de Rocío Flores han estat enfrontats judicialment durant molts anys. Des d'algun temps sembla que això s'ha calmat. El conflicte ara s'ha traslladat a la filla de Rocío Carrasco, a la qual no veu des de fa 8 anys.

No obstant això, acaba d'esclatar una nova guerra. La revista 'Lecturas' ha pogut saber en exclusiva que Rocío Carrasco ha iniciat una nova batalla judicial contra Antonio David Flores.

A Rocío Carrasco no li tremola el pols

I atenció, perquè el citat mitjà informa que la filla de Rocío Jurado sol·licita l'elevada xifra de 120.000 euros en concepte de danys morals per una entrevista que l'ex guàrdia civil va concedir l’any 2016.

Sembla que la guerra seguirà, i és que Rociíto ha demandat al seu ex per alguna cosa que va ocórrer fa 4 anys. La realitat és que des que Antonio David Flores és col·laborador fix de 'Sálvame' és bastant més prudent a l'hora de parlar de la mare del seu fill, ja que sap que a aquesta no li tremola el pols a l'hora de demandar.

'Lecturas' explica que Rocío Carrasco considera que Antonio David va vulnerar el seu honor i la seva intimitat en unes declaracions en les quals es dolia perquè la mare dels seus fills no els hagués convidat a la presentació d'un segell dedicat a Rocío Jurado. Malgrat que la demanda és per alguna cosa que va ocórrer en 2016, Carrasco hauria estat motivada a fer-ho a causa del nou enfrontament que ha ocorregut recentment.

Carrasco podria estar sent assessorada per Fidel Albiac

Per si no fos prou, Antonio David encara té pendent un judici per haver ocultat presumptament els seus ingressos per a no haver de pagar la pensió a Rocío Carrasco. El citat mitjà ha afegit que a més d'aquesta demanda, l'exguàrdia civil haurà d'afrontar la nova que li ha interposat la mare dels seus fills. Cal recordar que la filla de Rocío Jurado podria estar assessorada pel seu marit Fidel Albiac, ja que és llicenciat en dret.

L'última batalla judicial entre l'exmatrimoni va ser en 2018. Es va arxivar una denúncia per violència de gènere que li va posar Rocío a Antonio David.