Elionor i Sofia tornen a l'escola amb una notable absència

La filla petita dels reis ha decidit acompanyar la seva germana a l'escola

La princesa Elionor saludant des del seu cotxe en el primer dia de tornada a l'escola, septembre de 2020
La princesa Elionor saludant des del cotxe mentre es dirigia al seu primer dia de classe | GTRES

L'inici de curs enguany està sent molt atípic: cada comunitat i cada centre ha triat una forma diferent perquè els seus alumnes tornin a les classes. I l'escola a la qual assisteixen la infanta Sofía i la princesa Elionor ha decidit que els nens comencin de manera escalonada.

És precisament per aquest motiu que aquest dimecres, la primogènita de Felip i Letícia tornava a al centre Santa Maria dels Rosers sense la seva germana.

La princesa d'Astúries enguany comença l'últim curs de l'ensenyament obligatori, mentre que la infanta Sofía començarà segon de l'ESO el divendres.  La primogènita dels reis ha començat avui un curs que serà decisiu per al seu futur. Haurà de triar quina modalitat de batxillerat vol triar per a l'any vinent.
 

Molt ben acompanyada 

Una mica abans de les 08.30 hores del matí, Leonor arribava al barri Aravaca de Madrid, on està situada la seva escola, en un cotxe que conduïa el seu pare.

Malgrat tenir diverses audiències en el palau de la Zarzuela, el rei Felip no ha volgut perdre's el primer dia d'escola de la seva filla gran. I una altra persona que també ha volgut acompanyar a la princesa ha estat la seva germana Sofia, qui ocupava el seient posterior del cotxe, encara que ella encara no iniciarà el seu curs. 

L'única de tota la família que no ha estat present en el retorn a classe de Leonor ha estat la seva mare, la reina Letícia, malgrat que la seva agenda oficial està buida. 

La princesa Elionor amb l'uniforme de la seva escola el primer dia de classes. Septembre 2020
La princesa va saludar a tothom allà present mentre es dirigia al seu primer dia de tornada a l'escola | GTRES

Quan han arribat al centre educatiu, la princesa d'Astúries s'ha acomiadat del seu pare i de la seva germana i s'ha dirigit sola i amb la mascareta —un complement obligatori enguany per a entrar en els col·legis— fins a un grup de professors que hi havia per a organitzar el retorn a les classes.

Allí també li han pres la temperatura, com a la resta dels seus companys, amb un termòmetre d'infrarojos, per a comprovar que no tenia febre. 

Encara que la primera a tornar a l'escola ha estat la princesa Elionor, aquest curs el realitzarà de manera semipresencial i només tindria un terç de les seves classes en el centre. Per altra banda, la seva germana sí que ho farà totalment presencial.


Comentaris

envia el comentari