Bertín Osborne, preocupat: «He tingut i tinc por per Kike, el meu fill de 13 anys»

El cantant i presentador s'ha sincerat en una entrevista

El presentador de televisió Bertín Osborne en una fotografia
Bertín Osborne fa les maletes per presentar la pròxima temporada de 'Mi casa es la tuya' | Cedida

El cantant i presentador Bertín Osborne, que ha tornat a televisió amb el programa ‘Mi casa es la tuya', s'ha convertit en notícia. El motiu? Ell és la portada de la revista 'Hola!'.

Ho és perquè ha concedit una entrevista en exclusiva on se sincera sobre la manera en la qual ha portat el confinament i la por que aquest li ha causat. A més, també ha revelat els seus nous projectes professionals, en els quals tindrà el suport d'una de les seves filles.

El Bertín més sincer

A la seva casa de Sevilla és on l'artista ha procedit a concedir l'entrevista a 'Hola!'. Una revista que l’ha col·locat en portada sota el titular: «Bertín se sincera davant els nous reptes de la seva vida».

El primer tema sobre el qual no ha dubtat a parlar, com no podia ser d'una altra manera, és del coronavirus. Així, ha reconegut que el confinament l'ha passat en l'esmentat habitatge andalús amb la seva esposa, els seus fills petits i fins i tot el seu pare. Sobre aquest últim, ha dit: «El meu pare ha estat confinat amb nosaltres des del mes de març i no ens hem 'matat'. Crec que és la primera vegada en les nostres vides que hem estat junts tant de temps».

De la mateixa manera, Bertín Osborne ha reconegut que la situació que s'està vivint pel virus el preocupa. En concret, el preocupa pel seu fill Kike, que té ara 13 anys i sofreix una greu lesió cerebral de naixement: «No he tingut por per mi, he tingut por per Kike, que és de molt risc».

Els seus projectes professionals

A més del programa ‘Mi casa es la tuya’, que s'emet en Telecinco, el cantant té nous projectes laborals. Així, ha donat a conèixer que ha adquirit un negoci en el qual comptarà amb el suport de la seva filla Alejandra: «M'ajudarà en el negoci de la marca de mezcal que he comprat a Mèxic». El mezcal, per si no ho saps, és una beguda alcohòlica originària d'aquest país.

De la mateixa manera, ha afirmat que ha tret una línia de moda amb la marca El Capote. Aquesta pertany a Rafa Dona, el fill de la balladora Pastora Vega, i a la seva esposa (Carolina López), que és filla del cantant Emilio José. Una marca que està inspirada en el món del toreig, perquè el seu propietari és fill del destre Héctor Álvarez i net del 'Gitanillo de Triana'.

És clar que, malgrat les circumstàncies, a Bertín Osborne li va molt bé professionalment parlant.


Comentaris

envia el comentari