Muntatge amb fotos d'Antonio David, Rocío Carrasco i Gloria Camila.

Rocío Carrasco descobreix què va passar entre Antonio David i la seva germana

Revelen l'episodi que Antonio David Flores no volia que sortís a la llum

Antonio David Flores està en xoc després de veure com la revista Lecturas sortia aquest dimecres amb un titular de portada que l'assenyala directament.

I és que un conegut exmembre de la família d'Ortega Cano ha parlat d'Antonio David Flores sense pèls a la llengua. Una exclusiva que deixa l'exguàrdia civil en molt mal lloc.

Així les coses, la que va ser parella durant quatre anys de Gloria Camila Ortega, Kiko Jiménez, ha parlat sobre un dels seus grans enemics en aquesta revista.

Kiko Jiménez posa contra les cordes Antonio David Flores

A més, el col·laborador de Sálvame, que fa diverses setmanes que no apareix a l'espai de Telecinco, ensenya la seva nova casa a Lecturas. La casa de Kiko, de disseny avantguardista, té 250 metres quadrats i va ser construïda sobre un terreny de 1200 metres. El cost d'aquesta casa és, aproximadament, d'uns 500.000 euros.

Primer pla d'Antonio David Flores mig somrient
Un col·laborador de Sálvame ha posat contra les cordes Antonio David Flores | GTRES

Parlem d'un xalet que s'acaba de construir en una urbanització a 50 quilòmetres de Madrid. Així les coses, Kiko Jiménez ha concedit una entrevista que farà parlar molt perquè ha estat el més sincer possible.

Ja no només ha carregat contra Antonio David, sinó que les crítiques més dures han anat contra la que fos la seva parella, Gloria Camila.

El tertulià de Sálvame recorda aquella època en què Antonio David es va traslladar a viure amb la seva exparella. Ho va fer perquè l'hotel on l'ex de Rociíto s'allotjava, estava tancat durant el confinament.

I és que el jove ha explicat la relació que uneix l'excol·laborador amb la filla de la cantant. Així doncs, ha destapat un secret que ningú esperava escoltar.

El secret ocult d'Antonio David i Gloria Camila que ara surt a la llum

El que més ha sorprès han estat les declaracions que ha fet parlant sobre la relació que tindria realment l'exguàrdia civil i la col·laboradora de Ya son las ocho.

Fotomuntatge de Gloria Camila Ortega i Antonio David Flores
Gloria Camila i Antonio David Flores podrien tenir una relació més estreta del que pensem | GTRES

«Es van fer molt bons amics al confinament, van estar vivint junts sota el mateix sostre molt de temps i això uneix molt. Aquest deia que Gloria era el seu tipus. A ell li agradava sembrar el dubte que eren ungla i carn...». Amb aquestes paraules ha sorprès el xicot de Sofia Suescun, unes paraules que canviarien completament la imatge que teníem de tots dos que només eren amics.

La relació veritable entre Ro Flores i la seva tia

Per si no n'hi hagués prou, Kiko ha posat en dubte sobre si la seva exparella i Rocío Flores es porten tan bé com diuen públicament.

En els últims temps, han aparegut rumors sobre el refredament de la relació entre Gloria Camila i la seva neboda Rocío Flores.

Muntatge fotogràfic de Rocío Flores i Gloria Camila.
Gloria Camila i Rocío Flores no tindrien una relació tan estreta com ens han fet creure | CatalunyaDiari

Tot i que s'han dedicat mostres d'afecte en públic per deixar enrere aquest enrenou, l'entrevista de Kiko diu tot el contrari. Aquest assegura que tot és una farsa i explica el gran problema que ha sorgit entre elles que no sap ningú.

«Competeixen, discuteixen. Gloria era la famosa i ara també ho és Rocío, això provoca gelosia», ha explicat el jove a Lecturas. Veurem si hi ha alguna reacció després d'aquestes polèmiques declaracions del xicot de Sofia Suescun sobre Antonio David i la filla de la cantant.