Rocío Flores, en directe a Telecinco: «No has perdut els teus fills, agafa el telèfon»

La filla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco porta diverses setmanes a l'ull de l'huracà

Rocío Flores ha dit prou. La jove no pot més davant la pressió que està patint en les últimes setmanes pel documental de la seva mare 'Explicar la verdad para seguir viva' i ha decidit traçar ponts amb Rocío Carrasco. Ara, per tant, la pilota està sobre la seva teulada.

Segons ha explicat aquest matí a 'El Programa de Ana Rosa', Rocío Flores ha intentat posar-se en contacte amb la seva mare en les últimes hores fins a dues vegades, però no ha obtingut resposta per part seva, així que ja només li queda intentar-ho de forma pública.

«Mare, els teus fills són aquí»

«Ahir vaig tornar a trucar a la meva mare una altra vegada, dues vegades, i veig que ja l'única manera que hi ha de poder contactar és públicament, pel que estic veient. Mare, els teus fills no te'ls ha arrencat ningú, els teus fills són aquí, la teva filla i el teu fill. Aixeca el telèfon, truca'ns, parla amb nosaltres, seu amb nosaltres, de veritat, parla amb nosaltres a casa», ha dit amb la veu entretallada i davant la presència dels col·laboradors.

«Aclarim les coses. No vull més mal i més dolor, ja no puc més, ho dic totalment de cor i com ho sento, de veritat, prou, no puc més. Ni puc jo ni pot David, la situació a casa meva és insostenible, és tot molt injust, les coses no són així», ha volgut tancar.

Rocío, contundent: «Esteu molt equivocats»

La intervenció de Rocío Flores no s'ha quedat només en aquesta crida a la seva mare, tot i que sí que ha estat el més destacable i el que tothom està esperant veure. La jove ha volgut explicar també com se sent davant de tanta pressió que ha rebut en els últims dies.

«A veure, com ho explico. Jo no entraré a debatre ni a pensar sobre el documental, d'acord? Però estic davant la necessitat d'explicar, al menys, com em sento, perquè m'estic creant una cuirassa que ... és que no sóc així. La pressió mediàtica que estic tenint des que va començar tot això, un munt de persones darrere de la meva preguntant les mateixes preguntes. A la fin, per mi mateixa, decideixo explicar com em sento », s'ha justificat la jove abans d'aclarir com està. 

«Si em quedo a casa meva i no vinc a treballar i no aprofito l'oportunitat, és perquè tinc una cosa que amagar o perquè tinc por. I si vinc a treballar i sóc agraïda, i intento separar en la mesura del que pugui i aprofitar l'oportunitat, és que no tinc sentiments. Esteu molt equivocats. És clar que tinc sentiments, òbviament, tinc sentiments i no pocs precisament», ha dit Rocío, que en els últims dies ha estat criticada tant pels defensors de Rocío Carrasco com pels del seu pare, Antonio David.

La jove ha continuat explicant que «només vull explicar que es jutja i es prejutja i es diu, és a dir, hi ha moltes coses que no són així, no són així, i quan dic que no són així és perquè és la realitat, és a dir , jo conec perfectament a la meva mare, millor que ningú, i sé millor que ningú el que jo he viscut a casa de la meva mare i conec perfectament al meu pare, i sé millor que ningú el que jo he viscut a casa del meu pare».

En aquest sentit, ha volgut trencar una llança en favor del seu pare i l'exculpa d'algunes de les coses que s'estan dient d'ell: «S'ha dit que a mi se m'ha criat amb odi, i ho dic ja mirant a càmera perquè no trobo ja una altra manera. A casa meva mai, en la vida, se m'ha provocat odi cap a la meva mare, mai en la meva mare, mai, sempre ho he dit i no tinc per què mentir perquè és la realitat».


Comentaris

envia el comentari