«Rocío Carrasco li ha donat motius a Ortega Cano per no estimar-la»

Amador Mohedano ha volgut parlar amb 'Sálvame' per advertir que està disposat a parlar sobre la seva neboda

La sèrie documental de Rocío Carrasco ha arribat al seu final aquest dimecres, 26 de maig, i les seves declaracions no han deixat indiferent a ningú. La protagonista ha parlat sobre l'infern que va viure amb Antonio David Flores i, fins i tot, ha fet esment de José Ortega Cano, vidu de la seva mare, Rocío Jurado. És més, els seus fills, David i Rocío Flores, tampoc s'han salvat.


Amb tot això, hi ha molta gent que ha volgut donar la seva opinió, com Amador Mohedano, que ha decidit parlar amb 'Sálvame'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Amador Mohedano parla amb 'Sálvame'

L'exmarit de Rosa Benito ha volgut parlar sobre la docusèrie de la seva neboda davant les càmeres de 'Sálvame'. Des del programa li han preguntat sobre la poca relació que manté amb Rocío Carrasco, i ell ha contestat: «La teva neboda o la teva cosina quan passa alguna cosa greu, t'ho explica, no?, doncs ella s'ha desentès totalment. Em fa molt de mal, em fa mal perquè inevitablement penso en la meva germana».

De la mateixa manera, ha revelat que en el pròxim homenatge a Rocío Jurado, també hi serà Rocío Flores. Aprofitant que ha fet esment de la jove, s'ha preguntat: «Com deixes els teus nens amb un maltractador?». A més, ha volgut llançar una advertència: «Quan ella acabi de parlar, parlarem els altres».

El marit de Rosa Benito no s'ha tallat ni un pèl

Durant l'emissió de la sèrie, Amador Mohedano ha anat llançant indirectes per a la seva neboda. És més, ha assegurat que está disposat a concedir una entrevista.

Tot i això, cal recordar que durant els vint anys que Rocío Carrasco ha estat en silenci, Amador ha parlat sobre la seva neboda en diversos platós de televisió. De fet, 'Outdoor' de Telecinco, ha tret a la llum una entrevista de l'any 2016 a 'Sábado Deluxe' en què Amador manifesta que «José Ortega Cano sent el mateix que jo: ràbia. I la sent perquè no hi ha contacte i no entén res». A més, va afegir que «José és una persona a la qual no li agraden les polèmiques i tracta de fugir d'elles».

No obstant això, va anar un pas més enllà i va carregar contra Rocío Carrasco: «Rocío Carrasco li ha donat motius a Ortega Cano per no estimar-la: no atendre als seus germans, desvincular-se de tota la família...».

Més declaracions 

D'aquesta manera, queda clar que el germà de Rocío Jurado no ha dubtat en concedir entrevistes i guanyar diners parlant de la seva neboda. És més, hi ha una entrevista en què Antonio David Flores s'encarrega d'entrevistar-lo i reconeixen que havien acordat algunes preguntes.

Amb tot això, Mohedano ha tornat a parlar de la seva neboda i 'adverteix' del que té previst fer. No obstant això, ella no ha revelat aspectes significatius del seu tiet ni ha explicat el motiu pel qual van trencar la relació. Ara bé, és possible que ho expliqui en la segona part de la docusèrie i que, per tant, esclati la polèmica.


Comentaris

envia el comentari