Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rocío Carrasco amb un somriure

Rocío Carrasco envia un missatge als seus dos fills poques hores abans de Nadal

Rocío Carrasco afronta les festes i el 2023 molt feliç

Rocío Carrasco ha aconseguit amb la seva docusèrie explicar el seu testimoni de patiment i això li ha servit per alliberar-se i per deixar-ho enrere. Així, ara està vivint una etapa molt feliç, encara que segueix sense tenir relació amb els dos fills. I a aquests, de manera indirecta, els deu haver arribat el missatge que ha llançat a hores que comenci oficialment el Nadal.

Ha pronunciat unes paraules que deixen molt clar per on vol que vagi el seu futur i com vol que segueixi sent la seva vida. Ha deixat de manifest que la seva intenció és continuar estant al costat de gent que als seus fills i a la família mediàtica no els agrada. Entre ells hi ha el seu marit, Fidel Albiac, i nombrosos amics de Sálvame i de La Fábrica de la Tele.

Rocío Carrasco parla del seu futur

La filla de 'La más grande' ha reconegut a la seva docusèrie que no té relació amb els seus fills per diferents situacions relacionades amb la violència. Aquestes n'han apartat, cosa que segur que li causa un gran dolor. Especialment en el cas del seu fill David, que fa poc celebrava el 24è aniversari en companyia de la xicota del seu pare.

Tot i això, Rocío, intenta evadir-se d'aquesta crua realitat i opta per continuar mirant endavant gaudint de tot el que té de bo. I és molt, d'acord amb el bon moment personal que viu, com ha reconegut al podcast Menudo Cuadro.

En efecte, en aquest espai, presentat per David Insua i David Andújar, ha confessat que el 2023 li demana quedar-se com està. Ho ha fet afirmant: «Vull seguir envoltada de la gent que estic envoltada. Vull continuar estant com estic i vull continuar fent coses».

D'aquesta manera, ha deixat clar indirectament els seus fills que està feliç, tot i trobar-se'n separada. Que ha trobat estabilitat i que ha conegut persones que la volen i la recolzen, li pesi a qui li pesi.

Imatge en primer pla de Carlota Corredera amb Rocío Carrasco y Anabel Dueñas
Rocío Carrasco ha conegut persones molt especials darrerament | Instagram

Rocío Carrasco dona a conèixer els seus plans professionals

La dona de Fidel ha estat preguntada al podcast també pels objectius o somnis que té al cap. Una qüestió que ha respost dient: «No tinc una data decidida. Em ve de gust anar veient com van venint les coses i tal com vagin venint, aniré fent».

«No m'agrada dir 'vull fer això', perquè la vida mai no saps què et depara». Això sí, ha admès que sempre té molt al cap seguir relacionada amb el teatre, com ho està ara amb el musical sobre la seva mare. En aquest sentit, ha reconegut que «això sí que és una cosa que tinc gravada».

A això hi ha afegit: «Vull seguir amb les funcions, vull seguir fent canvis dins del teatre, vull seguir rodant amb ell. Vull continuar fent allò que estic fent en aquest moment amb possibilitats de fer més coses».

Rocío Carrasco
Rocío Carrasco té diversos projectes que la il·lusionen moltíssim | GTRES

Carrasco és conscient que un dels famosos que més l'ha defensada i recolzada públicament és el mestre Joao. I amb ell s'ha trobat a Menudo Cuadro, on el vident no ha dubtat a 'tirar-li les cartes'.

Ella ha volgut saber què li depara el futur pel que fa a la feina i el resultat del tiratge ha estat molt positiu. Com aquell li ha dit: «Tu tens tres projectes damunt la taula i estàs com boja. No et conformis només amb una cosa, fes-ho tot».

«T'ha sortit l'as d'ors i això vol dir èxit segur sobre coses noves». Un vaticini que ha arrencat els aplaudiments de Carrasco, que no ha dubtat a dir-li a Joao: «Et posaré un pis». I ell ha respost llançant una indirecta als detractors de Rocío: «Que es foten».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp