Rocío Carrasco i Fidel Albiac a l'interior del seu cotxe

Rocío Carrasco i Fidel Albiac hauran de pagar entre 20.000 i 24.000 euros

És una derrama comunitària de la urbanització Valdelagua, on viuen

No tot són bones notícies per al matrimoni format per Rocío Carrasco, la protagonista de la docusèrie 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva' i Fidel Albiac, que tenia molt clar el paper que tindria al programa emès fa uns dies a Telecinco, un especial de 'Sálvame' que va significar el retorn a la televisió de la filla de Rocío Jurado.

Fidel va entrar en emissió per mitjà d'una videotrucada per parlar amb la seva dona, Rocío Carrasco, i amb alguns dels col·laboradors presents al plató en aquell moment. En qualsevol cas, va ser un moment molt esperat per l'audiència, ja que era la primera vegada que l'advocat connectava en directe amb un programa de televisió. Es va connectar des de casa seva, a la urbanització Valdelagua, on viu amb Rocío. En aquesta localització, els xalets se situen entre els municipis madrilenys de San Agustín de Guadalix i Colmenar Viejo.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El seu domicili a Valdelagua

És una urbanització allunyada i totalment privada que compta amb vigilància les vint-i-quatre hores del dia. A part del matrimoni, hi viuen 495 veïns més, segons l'Institut Nacional d'Estadística, entre els quals trobem famosos com Javier Bardem, Penélope Cruz i la germana d'aquesta, la ballarina i també actriu Mónica Cruz.

Tal com ha informat el diari 'La Razón', que ha pogut parlar amb veïns de Rocío Carrasco i Fidel Albiac, les despeses mensuals de la comunitat, que anteriorment altres mitjans de comunicació havien apuntat que anaven dels 2.000 als 3.000 euros, oscil·len entre 280 i 350 euros al mes. I Valdelagua tampoc és la urbanització més luxosa de Madrid, ja que les cases que hi ha construïdes ronden entre 600.000 i 1,5 milions d'euros. A la mateixa zona hi ha urbanitzacions encara més exclusives, com La Moraleja.

D'acord amb el que van explicar els veïns, tant les zones asfaltades com els arbres, restaurants o pistes esportives, són despeses que van a càrrec dels habitants dels 285 xalets ubicats a Valdelagua. A la urbanització no hi ha cap supermercat, tot i que sí que s'hi troba un club social amb un restaurant i dues pistes esportives. La resta són cases independents que estan molt separades les unes de les altres, per a garantir la intimitat.

A més, un altre veí ha comentat que fa uns dies van tenir una reunió amb els presidents de la comunitat per tractar un tema pendent en referència a l'antiguitat de l'asfalt i la línia elèctrica. I és que, a causa d'això, seran els mateixos veïns els que hauran de costejar la derrama. 'La Razón' s'ha posat en contacte amb Pablo Abascal, propietari de l'exclusiva immobiliària Pablo Abascal Team, que treballa a la zona, i ha explicat que «hi ha una derrama general a la urbanització. Ha estat aprovada per les 3/5 parts dels veïns, però encara no està en fase d'execució. Volen asfaltar de nou la carretera i soterrar-ho tot amb cablejat elèctric». 

Les reformes tindran un cost molt elevat que podria superar els 2 milions d'euros i que, posteriorment, es dividirà entre tots els propietaris segons les particions corresponents de cadascú: «Cada veí haurà de pagar entre 20.000 i 24.000 euros de mitjana». Un cost afegit que haurà d'afrontar la parella del moment.