El coronavirus deixa a Ainhoa Arteta en cadira de rodes

La cantant lírica revela les seqüeles que pateix després de passar la malaltia fa dos mesos

La cantant lírica Ainhoa Arteta ha explicat a través de les seves xarxes socials que dos mesos després de contagiar-se i patir el coronavirus, està patint diverses seqüeles que li exigeixen anar en cadira de rodes quan ha de realitzar trajectes llargs, ja que els metges li estan aconsellant que no camini i que es mantingui en repòs el major temps possible.

Després d'estar sense treballar durant un llarg temps a conseqüència de la pandèmia, la cantant lírica tornava a actuar i comptava amb tot luxe de detall el patiment que havia passat a causa d'alguns símptomes que va tenir quan estava contagiada de Covid. «No vaig ser asimptomàtica, em va afectar els bronquis i gairebé em baixa als pulmons. I òbviament, amb la meva professió, vaig tenir bastant dificultat», va revelar la cantant fa escasses setmanes.

El vídeo d'Ainhoa Arteta en cadira de rodes que alarma als seus seguidors

Dos mesos després de caure contagiada a causa del coronavirus, i quan la mateixa Ainhoa Arteta creia que el pitjor de la malaltia ja havia passat per a ella, l'artista ha comprovat que necessita utilitzar una cadira de rodes per a desplaçar-se i ha pujat un vídeo en cadira de rodes que ha alertat als seus fans.

Per la gran preocupació mostrada pels seus seguidors en veure la impactant imatge de l'artista, Ainhoa Arteta els ha enviat un missatge de calma després d'aparèixer en cadira de rodes en un aeroport. «El que em passa és una conseqüència de la Covid, que m'ha sortit ara i fa dos mesos que ho vaig passar», començava la seva explicació en aquest controvertit vídeo en el seu compte d'Instagram

«És un edema, se m'han inflamat les venes dins de les ròtules dels ossos i el perill està en el fet que no haig de caminar molt, haig de reposar», revelava la cantant basca, que malgrat tot, ja està treballant des de fa uns dies.

«No és gens greu, però no és gens agradable»

Arteta ha reconegut que «surto a cantar ferma, però vaig amb crosses i cadira de rodes per evitar passejos per l'aeroport», relatava l'artista lírica, que ha de desplaçar-se amb avió normalment per a cantar en els seus diferents compromisos professionals. «No és gens greu, però no és gens agradable», confessava, al mateix temps que un treballador de l'aeroport empenyia la seva cadira de rodes de camí a la porta d'embarcament de l'aeròdrom. «Javier Carmena val per a tot, per a tocar el piano i per a portar-me en cadira de rodes», deia entre riures. «Ai Déu meu, quina vida, la vida de l'artista», exclamava l'exconcursant de 'MasterChef Celebrity'.

«Espero que no hagi vingut per a quedar-se i que puguem baixar la inflamació. Aquesta bestiola et dona moltes sorpreses i quan penses que ja ha passat t'ocorre com a mi, que l'altre dia em vaig quedar sense poder caminar». Atabalada per la situació tan surrealista i inesperada pels seus seguidors, la veterana cantant els tranquil·litzava amb una frase final: «Però bé, que no corri el pànic», confessava l'artista basca.

Pluja de missatges després de l'impactant vídeo d'Ainhoa Arteta

Sens dubte, la imatge d'Ainhoa Arteta en cadira de rodes provocava un gran impacte en tots els seus seguidors. Arteta viatjava des de Las Palmas a la seva ciutat de residència per a descansar uns dies i després de la publicació d'aquest vídeo tan alarmant, molts li mostraven tot el seu suport amb centenars de missatges, desitjant-li que es recuperés com més aviat millor.

«Reina, cuida't molt. Quin espant! Que passi aviat», escrivia la presentadora Raquel Sánchez Silva. «Recupera't molt aviat, campiona, cuida't molt» o «els meus millors desitjos», han estat altres missatges d'afecte que l'artista espanyola ha rebut per part dels seus acèrrims fans.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari