Fotomuntatge de Rocío Carrasco, Olga Moreno i Antonio David Flores

Rocío Carrasco ja va avisar Olga Moreno: «Massa flirteig»

Rocío Carrasco va advertir Olga Moreno del comportament del seu marit

 A la seva docusèrie, Rocío Carrasco va explicar, entre altres coses, les infidelitats de les quals havia estat víctima per part del seu ex, Antonio David Flores. D'aquesta manera, va avisar la dona d'aquest, Olga Moreno, que a ella li podria passar el mateix.

I ara aquest testimoni ha cobrat especial rellevància, perquè la revista 'Lecturas' ha publicat en exclusiva que el matrimoni se separa. Una ruptura en la qual ha pogut influir notablement la llarga llista de suposades amants de l'excol·laborador que ha aparegut aquest any.

Rocío Carrasco va narrar la primera infidelitat que va descobrir

A 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva' va ser on Rociíto va revelar que quan estava amb Antonio David, va descobrir que l'enganyava. En concret, va explicar que va ocórrer mentre era a Chipiona durant el seu segon embaràs.

Diu que va veure la singular actitud que el seu home tenia amb Sonsoles, una cambrera d'un local on anaven sovint. Així, va narrar: «Vaig veure coses que no m'agradaven. Massa braç per sobre, massa flirteig i complicitat entre ells».

«Massa confiança amb una persona que acabes de conèixer. Ho vaig parlar amb ell i la resposta que em va donar va ser que estava boja. Em va dir que l'embaràs m'estava afectant, que veia coses on no hi eren i que les hormones m'estaven desequilibrant molt».

Però la situació més dura i que li va fer obrir els ulls va ocórrer pocs dies després. Va enxampar Antonio David petonejant-se amb la dona en qüestió.

Rocío va explicar els fets així: «Ell va anar a demanar una copa i jo em vaig quedar amb els meus amics i amb els meus cosins. Vaig veure que trigava i el vaig anar a buscar, i qui escolta pels forats, escolta les seves maldats. El vaig trobar morrejant-se amb la tia darrere de la barra».

Rocío Carrasco en l'esdeveniment de PalomoSpain a l'octubre de 2021
Rocío Carrasco ja va advertir al seu dia que Antonio David no era l'home perfecte | GTRES

«Em va veure, i vaig sortir corrent del bar plorant. Em va agafar un atac i em va començar a fer molt mal la panxa. Tenia punxades, com contraccions».

Davant d'aquesta situació, entre llàgrimes, Carrasco ha explicat que l'únic que li va dir va ser que se'n volia anar, i que ell li va respondre: «Tu estàs boja, no estàs bé del cap. L'embaràs t'està afectant».

Ella va patir un atac de pànic, «però no era perquè el meu marit m'estava posant les banyes. L'atac no em va agafar com a dona, sinó com a mare".

Davant del que estava passant, el malagueny va actuar de manera inaudita dient: «Jo no et porto a casa, te'n vas caminant. Jo em quedo amb aquesta". I que després d'això, «me'n vaig anar caminant, plorant pel carrer a les sis de la matinada», explica Rociíto.

«Només volia ficar-me sota de l'edredó i plorar, perquè no volia trucar a ningú per explicar-li el que havia passat. I ell comptava amb això. I en aquell mateix instant, vaig decidir que em separava d'ell».

Tot i l'advertència de Rocío Carrasco, Olga Moreno ha patit

A la docusèrie, Carrasco va explicar aquest episodi d'infidelitat per part d'Antonio David, i això hauria d'haver servit d'advertència a Olga. No obstant això, pel que sembla, la malaguenya no ho va tenir en compte i ara s'ha separat d'ell després de descobrir que ha tingut nombroses amants.

Olga Moreno al costat d'unes amigues al juliol de 2021
Olga Moreno hauria hagut de patir en secret les actituds d'Antonio David Flores | GTRES

Precisament, l'esmentada Sonsoles fa poc va revelar que sí que havia estat amb Antonio David. És més, fins i tot va dir que va seguir veient-se amb ell quan feia poc que havia iniciat la relació amb Olga.

 

Però aquesta dona només és una de les que han sortit a la llum aquest últim any. Entre aquestes, també hi ha Isabel Ávila i una altra que va revelar que s'havia anat veient amb l'exguàrdia civil de manera intermitent al llarg dels últims quinze anys. Això sense oblidar una altra dona que va ser veïna d'ells a Màlaga i que el va desqualificar per la seva manera de ser.