Primer pla d'Antonio David Flores

Les últimes paraules d'Antonio David abans de separar-se: «Seguiré endavant»

Antonio David Flores ha amagat la separació durant molt de temps

Olga Moreno i Antonio David Flores estan en el punt de mira després que una coneguda revista hagi confirmat la seva ruptura. Segons ha sortit publicat, porten més d'un any separats, però han intentat guardar les formes per la situació mediàtica.

Olga Moreno sent passió per Antonio David i pels fills d'aquest, així que ha preferit esperar un temps prudencial per anunciar la notícia. No volia que la premsa barregés aquesta decisió amb l'escàndol format després del documental de Rocío Carrasco.

Encara que Antonio David Flores no s'ha cansat de desmentir la crisi, els rumors sonaven cada vegada amb més força. Tot va començar quan va tornar a primera línia mediàtica i va començar a col·laborar a 'Sálvame', on portava una vida que no li agradava gens a Olga.

I és que recordem que l'equip d'investigació de Jorge Javier Vázquez va posar al descobert diverses suposades infidelitats que les dues parts van negar. Però en privat la situació era molt diferent, i l'empresària va decidir posar punt final a la història d'amor.

L'exmarit de Rociíto va parlar amb el periodista Diego Arrabal poques hores abans que la premsa es fes ressò del seu divorci. En cap moment va donar a entendre que la crisi s'havia tornat a mort, de fet va parlar molt bé de la mare de la seva filla Lola.

«Són 20 anys de relació i és una grandíssima dona que ha pagat un peatge dur per les injustícies que m'han fet a mi. Hi hauria d'haver al món moltes mares com ella», comentava al Canal de Diego Arrabal, a Youtube.

Antonio David Flores i Olga Moreno durant les noces de José Ortega Cano i Ana María Aldon
Antonio David i Olga Moreno han viscut uns últims mesos complicats | GTRES

Antonio David va amagar la seva situació: «Hi ha moltes punyalades»

Antonio David Flores està molt decebut amb els seus antics companys de Telecinco, i per això ha començat a treballar en un altre projecte. Vol agrair als seus fans, que es fan dir 'marea blava', tot el que han fet per ell obrint-se un compte a Youtube.

En aquest el pare de Rocío Flores promet compartir amb els seus seguidors tots els detalls del seu procés judicial en aquesta coneguda xarxa social. «Seguiré endavant fins a deixar-me a l'última gota de sang», li deia al paparazzi Diego Arrabal, que és íntim enemic de Carrasco.

«En el món en què nosaltres treballem és un món on hi ha molta hipocresia, on hi ha moltes punyalades. El que avui t'està donant un copet a l'esquena demà et treu el ganivet perquè no tenen cull*** de fer-ho per davant».

L'antic col·laborador de 'Sálvame' considera que 'La Fábrica de la Tele', productora del documental, li ha destrossat la vida, ja que en aquell temps ningú sabia que trencaria el seu matrimoni amb Olga Moreno, però ara s'entenen molt millor les seves paraules.

Antonio David no perd l'esperança: «Vull seguir»

Olga Moreno està cansada de defensar-se d'escàndols que no tenen res a veure amb ella, per això ha pres una decisió contundent. Tanmateix, Antonio David Flores sembla que no està massa afectat pel divorci, i és que potser ha de resoldre un assumpte important.

Sí, perquè encara que ha deixat de banda la seva etapa televisiva, vol centrar-se a crear el seu propi medi i ser ell qui respongui a Rocío Carrasco . Per això ha posat en marxa un canal de Youtube que promet arrasar amb tots els enemics que han sorgit després del documental.

«Vull seguir en el medi en què porto més de vint anys, on em sento a gust, em trobo bé i soc feliç. Necessito que la gent em senti sense condicions i sense ningú que et doni una veu ni instruccions», comença dient.

Assegura que tot ho ha fet per complaure els seus seguidors, ja que són ells els únics que li han estat fidels i no s'han venut per diners. «Youtube és el mitjà que necessitava per no perdre el contacte amb la gent que m'aprecia i amb això puc seguir endavant i treballar».