Rocío Carrasco, sense mitges tintes: «Podria anar a la presó»

Antonio David Flores li deu 80.000 euros a Rocío Carrasco i, en cas de ser declarat culpable, podria ingressar a presó

Aquesta nit s'ha emès el penúltim episodi de la docusèrie de Rocío Carrasco, on s'ha revelat que Antonio David Flores ha decidit demandar a la productora de La Fábrica de la Tele. No obstant això, el més important de l'episodi ha estat quan s'ha confirmat que Antonio David va concedir diversos reportatges amb el seu fill, David, per evitar que es publiquessin unes fotografies compromeses.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

A més, s'ha donat a conèixer la realitat judicial que enfronta a Rocío Carrasco i Antonio David, qui podria ingressar a presó.

Les mentides d'Antonio David

Antonio David Flores sempre ha assegurat que ha guanyat totes les demandes contra Rocío Carrasco. És més, fins i tot ha arribat a afirmar que la seva exdona li deu uns 200.000 euros.

No obstant això, aquesta nit Rocío Carrasco ha desmentit les declaracions d'Antonio David. Tanmateix, ha fet un repàs de tots els judicis i ha assegurat que tots dos han guanyat i han perdut en més d'una ocasió. I, per descomptat, això no té res a veure amb el que ell ha defensat durant tots aquests anys.

En relació amb el deute, la protagonista de la sèrie ha estat molt clara: «Ell fa una roda de premsa a 'Sálvame' on diu que jo li dec 200.000 euros perquè he perdut tots els judicis. Què diu? Si no ha fet el càlcul dels costos judicials, que el faci, i que expliqui la veritat».

A més, ha afegit: «És increïble, de veritat. Aquests 200.000 euros que ell diu, només eren 2.000 (...) Se'ls haurà de reclamar a una empresa que a ell en aquests moments no li convé... A La Fábrica de la Tele».

Podria ingressar a presó

Rocío Carraco ha revelat que segueix endavant amb la querella que va presentar contra Antonio David per aixecament de béns. Aquesta querella està relacionada amb l'impagament de la manutenció dels fills durant diversos anys.

A més, ha declarat que «vam adonar-nos que la majoria de les quantitats no les cobrava ell, les cobraven societats a les quals ni pertanyia». És per això que van decidir presentar una querella criminal per aixecament de béns.

«Una cosa són els diners que li reclamo judicialment i una altra el que em deu. Em deu molt més del que li puc reclamar perquè hi ha termes jurídics que prescriuen i tenen data de caducitat. Llavors, puc reclamar-li uns 70.000 - 80.000 euros», assegura Rocío. 

«La instrucció d'insolvència és un cas digne d'estudi», lamenta. En aquest punt, per desmentir a Antonio David, ha deixat clara una cosa: «Jo no he demanat presó per a ell. Jo he denunciat un fet que comporta, de ser culpable, una pena de presó».

Davant aquesta qüestió, la seva resposta ha estat: «Jo crec que això ho hauria de contestar un jurista o un lletrat que, en aquest cas, és el meu. Ell hauria de dir-te el que podria passar si és declarat culpable».


Comentaris

envia el comentari