IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Ni hi és, ni se l'espera. El lletgíssim gest de Rocío Carrasco en un dia molt especial

Es compleixen 14 anys de la mort de Rocío Jurado

Rocío Carrasco sortint dels Jugats d'Alcobendas al juliol de 2017
Rocío Carrasco no ha fet cap aparició pel 14 aniversari de la mort de la seva mare | Catalunya Diari

Aquest dilluns 1 de juny se celebraven 14 anys de la mort de Rocío Jurado, coneguda popularment com 'La més gran'. La família de Rocío Jurado i el món del cor enfrontava el dia, com cada any, commemorant un trist aniversari.

Rocío Jurado va morir l'any 2016 després d'una llarga lluita contra un càncer de pàncrees. La seva mort va commocionar tot el país, ja que era una de les artistes amb més reputació d'Espanya. Després de la seva mort, va esclatar la guerra entre els seus familiars, la qual ha deixat alguns fronts oberts que encara no s'han tancat entre familiars.

En aquest dia tan assenyalat, molts han posat els seus ulls en Rocío Carrasco, l'hereva universal de 'La més gran', la persona que ha muntat un musical en tribut a Rocío Jurado. De moment, la mare de Rocío Flores no ha dit absolutament res sobre la seva mare, i la realitat és que serà molt difícil veure alguna publicació seva en les xarxes socials, ja que no té cap perfil en actiu.

Ja fa temps que les seves aparicions a la televisió són escasses, i de fet, ni tan sols acudirà aquests dies als platós per recordar a la seva mare. La veritat és que Carrasco està intentant recordar a Jurado mitjançant el musical que li ha preparat i que ha hagut de ser ajornat a causa de la pandèmia que estem vivint.

Ni rastre de Rocío Carrasco

Els familiars de Rocío Jurado creuen que la seva filla no està actuant de forma correcta, ja que creuen que hauria d'unir-se a la resta per commemorar la mort de 'La més gran'. Un exemple que és totalment contrari al d'Ortega Cano, qui s'ha ajuntat amb Amador Mohedano, el seu excunyat, per retre homenatge a Rocío Jurado.

José Ortega Cano i Amador Mohedano, van acudir al cementiri de Chipiona per posar diversos rams de flors i resar davant la seva estàtua. Només van poder acudir ells dos, ja que a causa de l'estat d'alarma no es permet el moviment entre províncies.

La resta de familiars que no han pogut anar a Chipiona, han volgut retre homenatge a Rocío Jurado a les xarxes socials. Glòria Camila ha compartit una bonica fotografia dels seus pares al costat d'un emotiu missatge. Rosa Benito i Rosario Mohedano també han recordat a 'La més gran' a les seves xarxes socials.

No obstant això, de moment Rocío Carrasco no s'ha pronunciat al respecte, ni tan sols ho ha fet durant aquests tres mesos en què la seva filla es troba en 'Supervivientes'.


Comentaris

envia el comentari