Rocío Carrasco

Rocío Carrasco no podrà veure els seus fills perquè li ho ha prohibit

Rocío Carrasco ha vist una persona que vol revelar aquesta dada

Rocío Carrasco ha conclòs la seva docusèrie deixant en dubte el seu exmarit i 'Los Mohedano', però també defensant la seva parella, Fidel Albiac. Ha aprofitat aquesta producció per desmentir tot allò que s'ha dit del seu xicot per part d'aquells. Tot i això, se'l segueix assenyalant com a responsable que ella s'hagi separat del seu entorn, cosa en què s'ha tornat a incidir.

En concret, ha estat Amador el que novament ha posat el sevillà al punt de mira. Tant és així que ho ha acusat de prohibir a la seva dona que parli amb la família.

Rocío Carrasco, perplexa davant la suposada prohibició

L'exdona d'Antonio David ha mostrat amb proves que Fidel sempre ha estat conciliador i ha ajudat 'Los Mohedano' a resoldre els seus problemes. És més, ha desmentit que la controlés o que fos el responsable que s'allunyés del seu grup.

Fidel Albiac
Rocío Carrasco ha vist que Fidel ha tornat a ser posat en qüestió | GTRES

Tot i això, Rocío ha vist que la seva família mediàtica continua entestat a fer-li mal a través del seu marit. Per aquest motiu, Amador, al canal de YouTube de JuanjoVlog, ha tornat a carregar contra Albiac. I ho ha fet acusant-lo de coses greus.

Ha manifestat: «Estar recolzat per la filla de Rocío Jurado el fa encoratjar. Ell és així d'atrevit, aleshores vés a saber tu l'excusa que posa per parlar amb un directiu de televisió. Jo m'ho imagino dient: 'Sóc el marit de Rocío Carrasco i vull parlar-ne'».

A això hi ha afegit: «Fidel té molt bona retòrica i poder de convicció per a alguna gent perquè per a mi per descomptat que no. Ell és dels que promet, encara que promet coses que després no les pot fer».

I ha estat en aquest punt quan ha responsabilitzat el marit d'ella de fer una cosa molt forta. Exactament, ha dit: «Mira si te retòrica que a la meva neboda li ha prohibit que parli amb nosaltres. Si jo tinc una parella que té molt bona retòrica i que m'agrada perquè és legal, atenta, educada i familiar, mira, m'ha tocat la loteria».

«Però a mi una persona amb molt bona retòrica, no em posa en contra de la família. És clar, a mi em dirà que no vegi els meus fills o que jo no parli amb els meus oncles?».

Rocío Carrasco veu el seu oncle 'deslligat'

La filla de Rocío Jurado ha vist que el propietari del canal on ha parlat Amador ha intentat fer-lo veure aquest que ha de ser caut per no ser demandat. Però el xipioner no ha volgut quedar-se callat: «Com estan les coses? Més que ells han dit... Jo no m'amago».

Primer pla d'Amador Mohedano amb un barret blanc
Rocío Carrasco ha escoltat Amador acusar Albiac de prohibir-li tenir relació amb la seva família | Europa Press

«Vosaltres penseu que després de tot el que jo he sentit de la meva neboda, que malauradament té la meva sang, jo sóc de pedra?». Així mateix, ha afirmat: «Jo tinc per dins un odi que ningú no s'ho pot imaginar».

En aquest punt, Rocío ha vist que al seu oncle se li ha preguntat si pensa demanar-la a ella per la seva docusèrie. I més clar no ha pogut ser: «Si jo tingués diners, posaria demandes com qui tira les cartes. Encara que hi ha coses que jo tinc apuntades i si puc les demanaré».

«A més a més, hi ha advocats que els pots dir que si guanyem la meitat per a ell i l'altra per a mi i es fa. Hi ha coses que no es poden permetre i que no es poden quedar a l'aire».