Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Raquel Mosquera asseguda al plató de 'Sábado Deluxe'

Raquel Mosquera sorprèn en revelar on viuen els seus fills

Raquel Mosquera va vendre la seva mansió i ara viu de lloguer

Raquel Mosquera és història viva de la premsa del cor, la seva biografia ha aparegut a les portades de les millors revistes. A Sálvame l'acusen de vendre les seves intimitats al millor postor, però la veritat és que no ha tingut cap altra manera de sobreviure. Segons publica Lecturas, ha estat «asfixiada pels deutes» per problemes relacionats amb Hisenda.

Raquel Mosquera es va veure obligada a vendre el seu xalet de Galapagar, una de les zones més acomodades de Madrid. Ara, segons ha confessat ella mateixa, viu amb els seus dos fills i amb el marit en un pis de lloguer molt més modest. Assegura que és molt feliç i que no compra una altra casa per opció pròpia, no vol tenir tants maldecaps.

Raquel va explicar que amb els diners que havia guanyat havia acabat de pagar l'immoble a Galapagar, cosa que la preocupava. «M'he tret la petita hipoteca que em quedava i estic més tranquil·la, ara ens hem ficat de lloguer. No volíem ficar-nos en una casa de pressa i corrents», va explicar a Emma García a Viva la Vida.

Raquel Mosquera
Raquel Mosquera assegura que té proves. | EP

Raquel s'ha instal·lat amb els fills en una casa més a prop del centre de Madrid i també del negoci d'estètica. Seguint el seu discurs, per a ella és important atendre aquesta empresa d'on treu tots els seus ingressos. Tot i això, a Telecinco asseguren que sempre ha guanyat molts diners amb la premsa de cor.

Mosquera ha commocionat tothom perquè fa molt de temps que parla davant de les càmeres. Té molts fans, però també hi ha espectadors que la critiquen perquè suposadament ha mentit en qüestions rellevants. Segons la periodista Gema López, sí que diu la veritat quan parla de l'herència de Pedro Carrasco, de fet, té proves.

Raquel Mosquera assegura que va perdre els seus drets

Raquel promet que mai no va voler res del seu marit, simplement va intentar fer justícia i complir les seves últimes voluntats. Insinua que Rociíto es va aprofitar del seu estat per obligar-la a signar un document que tenia poc a veure amb allò que volia Pedro. Tanmateix, Rocío presumeix de ser l'hereva universal del boxejador: estava en el seu dret de fer el que volgués.

Mosquera està convençuda que va sortir perdent en el repartiment, ja que va renunciar a allò que li tocava per dret perquè estava malament. Diu que té proves, uns documents que demostrarien que Pedro Carrasco havia estat generós amb ella. L'altra versió diu que el boxejador no tenia testament perquè volia que la seva fortuna fos per a Rociíto.

Foto de Rocío Carrasco.
Raquel Mosquera sap qui és la seva enemiga. | Telecinco

La perruquera va decidir invertir els diners que va guanyar després de la mort del seu marit en una formidable mansió, però es va equivocar del tot. Les despeses d'aquesta casa es van acumular i es van sumar a uns problemes que tenia amb Hisenda. Per això ara viu a un pis, encara que suposadament està buscant una casa per comprar perquè ja s'ha recuperat.

Raquel Mosquera presumeix de ser la millor mare

Raquel té dos petits, Raquelita i Romeo. Tots dos viuen amb ella i formen una família feliç. Fins aquí tot bé. El problema sorgeix quan va fer una portada presumint de ser una mare estupenda i alguns ho van interpretar com una provocació. Hi ha qui pensa que tot ho fa per fastiguejar Rociíto. Jorge Javier Vázquez creu que «l'odia».

Mosquera té la consciència tranquil·la, pensa que mai no ha fet mal a ningú de forma conscient. Creu que el millor en aquests casos és guardar silenci, per això no vol tornar a Telecinco. La seva última entrevista li va deixar «un sabor agredolç» i no es vol disgustar més.