Imatge de Rocío Carrasco.

Rocío Carrasco té un problema que ni Fidel Albiac podrà solucionar

Rocío Carrasco ha vist com sortia a la llum una situació polèmica

Rocío Carrasco ha rebut fa poc un cop dur: ha estat vetada a Telecinco, la cadena que li ha donat tant els últims anys. Per això està buscant nous projectes fora d'allí i, precisament, un d'aquests li ha ocasionat un altre problema.

Rocío ha vist que Diego Arrabal ha tret a la llum que el seu comportament no ha estat el desitjat en un esdeveniment recent. Segons ell, ha actuat com una diva en el pitjor sentit de la paraula. El que ha suposat que hagi quedat en evidència sense que ningú, ni el seu marit, hagin pogut posar-hi remei.

Rocío Carrasco, a l'ull de l'huracà per la seva suposada actitud

La dona de Fidel Albiac ha aconseguit aquests dies fer alguna cosa amb el que feia temps que somiava: tornar a presentar. En concret, ha estat la mestra de cerimònies de la desfilada que el dissenyador José Perea ha dut a terme a la seva terra, Hinojosa del Duque.

Rocío, que ha aconseguit forjar una amistat amb aquest creatiu, va acceptar encantada el repte. I igual d'encantada va quedar amb la gran assistència de públic que va tenir l'acte i amb l'afecte que li van demostrar tots els veïns.

Tot i això, ara ha sortit a la llum que, pel que sembla, el seu comportament no va ser l'esperat amb la premsa. L'encarregat de revelar-ho no ha estat cap altre que Diego Arrabal al seu canal de YouTube. I la veritat és que ha relatat els fets amb molta vehemència i, fins i tot, amb enuig.

Primer pla de Diego Arrabal en el seu canal de YouTube.
Rocío Carrasco ha rebut els atacs ferotges de Diego Arrabal. | YouTube

Carrasco l'ha vist dir: «Que maleducada que ets, tia. No tinc qualificatius, ha fet una cosa tan lletja avui aquí». Més tard, després de desqualificar la desfilada titllant-la de «carnavals» i de «despropòsit», ha seguit relatant la suposada mala actitud d'ella.

Ha dit: «Com fan venir a mitjans de comunicació, i no ho dic per mi perquè a mi no m'hi han convidat, que són a 300 quilòmetres per després sortir per la porta del darrere?». Al que ha afegit: «No ha tingut co** per sortir per la porta davantera i contestar-li a aquests companys. Has sortit per la porta del darrere amagada, per què? Per què vas ara a celebrar el teu aniversari?».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Rocío, després, ha tornat a ser titllada de maleducada i de tenir mala bava, però Diego ha anat fins i tot més enllà. L'ha intentat deixar en evidència comparant-la amb la seva mare. I és que ha exposat: «Si 'La Jurado' sortia i no volia contestar, ho deia i se la respectava perquè era una senyora. El que tu has fet avui i el teu amiguet dissenyador, que no sé què es creu, és molt lleig».

Donen suport a Rocío Carrasco a les xarxes

La dona de Fidel Albiac ha vist que la informació donada per Diego Arrabal ha generat un enorme enrenou a les xarxes. En aquestes, ha aconseguit el suport de moltes persones. D'una banda, dels seus defensors i, de l'altra, de gent que va anar com a assistent a la desfilada.

Rocío ha pogut llegir així missatges d'internautes com: «Gent que hi va ser: va ser un acte preciós i emotiu. Vinga, a Parla», «Que poc originals sou els trinkers» i «Que pesat. Compri's una vida, per Déu».

Foto de Rocío Carrasco i José Perea al 'Mediafest Night Fever'.
Rocío Carrasco ha rebut molt de suport a les xarxes. | Mediaset

En aquesta mateixa línia trobem: «La seva mare, si hagués vist el mal que li heu fet a la seva filla, no sé què t'hauria fet». Comentari a què s'uneixen altres com: «Europa Press li ha dedicat un bonic article, al contrari que tu. Deixa viure Rocío d'una vegada» i «Has de nomenar-la perquè et facin cas».

Això sí, també hi ha qui s'ha posicionat del costat d'Arrabal afirmant: «El millor seria que els mitjans féssiu el mateix que ella. És a dir, ignorar-la totalment i deixar-la en l'oblit» i «Mare meva. M'he quedat sense paraules».