Rocío Carrasco posant seriosa

Rocío Carrasco perd el seu suport de sempre: se'n va al bàndol d'Antonio David

Les noves amistats de Rociíto li passen factura

Chayo Mohedano és la cosina més mediàtica de Rocío Carrasco. La filla de Rosa Benito i d'Amador Mohedano s'ha mogut sempre entre dos mars, els turbulents i els tranquils.

Els més calmats són els que té a casa seva: amb el marit i els tres fills, fent vídeos per TikTok i celebracions familiars. Els més turbulents són els que navega la seva família, amb la seva cosina Rocío Carrasco a l'ull de l'huracà.

Hi va haver un temps en què Chayo Mohedano també va estar al focus mediàtic. Va ser quan va participar a GH V, després de la seva traumàtica ruptura amb Antonio Tejado i fent de col·laboradora en els programes.

Sempre ha buscat el seu lloc al món de la música, però el seu talent irregular i l'ombra llarguíssima de la seva tia, Rocío Jurado, li ho han impedit.

Primer pla de Chayo Mohedano.
Chayo Mohedano, contra Mediaset. | GTRES
 

Farta de les garrotades de la cruel fama televisiva i sense poder assaborir l'èxit, Chayo va tallar en sec. Es va allunyar per sempre de la tele i de la polèmica.

A més, va començar l'estratègia de les demandes judicials a qui ella considerava que vulnerava els seus drets. És la mateixa estratègia que seguia Rocío Carrasco contra Mediaset fins que va canviar els jutjats pel xec i va decidir explicar la veritat sobre la seva vida.

Chayo havia donat suport a Rocío Carrasco discreta, però incondicionalment. És de les poques de la família que mantenia una bona relació amb Rociíto, quan la resta de família li va donar l'esquena.

Tot i això, el renaixement mediàtic de Rocío Carrasco sembla que ha anat allunyant-la de Chayo. El gest d'aquesta setmana consolida definitivament aquesta fractura entre les dues cosines que cantaven nadales de petites sota la somrient mirada de la Jurado.

Chayo es llença contra Telecinco

Mediaset ja està jugant la seva gran carta: Supervivientes. Amb l'objectiu de guanyar audiència, han filtrat els primers noms que podrien viatjar fins a Hondures. I fet circular el nom de Chayo Mohedano perquè tothom hi especuli.

Chayo, farta que la cadena de Paolo Vasile la faci servir per als seus interessos, ha llançat un dur missatge contra els nous amics de Rocío Carrasco. La filla de Rosa Benito ha qualificat de «totalment fals» que vagi a Supervivientes. I s'esplaia en les seves explicacions: «perquè veieu com són, l'any passat ja els vaig dir que fins que no deixés de treballar La Fábrica a Mediaset que no faria res amb ells i que no em tornessin a trucar».

Chayo explica que «aquest any no han trucat. Ells ho saben. Sempre desinformen».

El dard a la seva cosina no pot ser més directe. Mentre que Rocío Carrasco es fa dia sí, dia també amb David Valldeperas, Carlota Corredera i altres caps de La Fábrica de la Tele, Chayo els destapa.

Són ells els que han construït el relat mediàtic de la filla de 'La Más Grande' i que segueixen explotant els seus drames familiars. Chayo ha traçat una línia per separar-se d'aquesta estratègia, encara que això també signifiqui allunyar-se de la seva cosina.

Les burles a les audiències que ha tingut Rocío Carrasco

Chayo Mohedano va més enllà en les seves crítiques i deixa anar dues bombes més contra Telecinco.

Per començar, es refereix als motius que ella creu que tenen per continuar parlant-ne. Segons la filla d'Amador Mohedano, «ho fan perquè pateixi l'assetjament i els insults dels seus fans, encara sort que cada dia són menys (audiència)».

Imatge de Rosa Benito i Chayo Mohedano.
Rosa Benito es mou sempre dins de l'ambigüitat. | CatalunyaDiari
 

I acaba amb una advertència rotunda: «que no us enganyin, el cas 'delux' els té com a un pollastre sense cap».

Són exactament els mateixos arguments que utilitza Antonio David Flores, el seu excosí, contra Mediaset. Tot i això, entre els comentaris a aquesta declaració d'intencions de Chayo, no han faltat els que li recorden el que està fent la seva mare.

Rosa Benito no té cap problema a treballar a Telecinco. Mediaset és propietària del 30% de La Fábrica de la Tele de manera que es pot dir que Rosa treballa per als mateixos que apallissen la seva filla. Coses d'aquesta peculiar família. I dels diners.