Primer pla de Rocío Carrasco somrient.

Rocío Carrasco podria recuperar el seu fill després de les noves informacions

Rocío Carrasco sap que sortirà de dubtes en uns mesos

Rocío Carrasco fa anys que no té relació amb els seus fills. Amb la seva filla perquè aquesta va ser condemnada per haver-la maltractat. I amb David perquè, segons ella, el pare, Antonio David Flores, va exercir violència vicària.

Sigui com sigui, és innegable que Rocío podria estar molt a prop de recuperar el seu fill. El motiu és que el seu ex i pare del noi estaria travessant una situació complicada. En concret, en uns mesos podria ser condemnat a pena de presó, segons ara s'ha revelat en una exclusiva.

Rocío Carrasco és conscient de la gravetat de l'assumpte

La dona de Fidel Albiac des que es va separar d'Antonio David Flores ha hagut de veure's amb ell en nombroses ocasions als tribunals. I ara ho haurà de tornar a fer en un judici realment greu que pot portar-lo a la presó.

La revista Lecturas ha publicat que el pròxim 6 de juliol Rocío i Antonio es retrobaran davant un jutge. Aquesta és la data escollida perquè tingui lloc la vista oral per un presumpte delicte d'insolvència punible a què ell s'enfronta.

L'origen d'aquesta vista es troba anys enrere, quan el malagueny va deixar de passar a Carrasco la manutenció dels fills. Ell va ser condemnat per això, però mai va pagar aquesta quantitat perquè es va declarar insolvent.

Tot i això, el cas va fer un gir inesperat el 2017 quan Rocío va demandar el seu exmarit per un delicte d'insolvència punible. El motiu és que va obtenir certes proves que demostrarien que ell, entre el 2011 i el 2017, havia ocultat béns i guanys econòmics per no pagar-li. A més a més, aquestes proves deixarien de manifest que el van ajudar a fer-ho terceres persones, entre les quals hi havia la seva dona llavors, Olga Moreno.

Segons la defensa de Carrasco, el seu exmarit hauria cobrat factures a través del seu representant i de l'empresa Maita y Paito SL, empresa de la qual Olga era administradora única.

Rocío Carrasco sap el destí que podria tenir Antonio David Flores

La filla de 'La Jurado' té clar que el judici del pròxim 6 de juliol és crucial per a Antonio David. Ho és perquè a ell no només se li demana el pagament dels esmentats 60.000 €, més els interessos generats i les despeses pertinents del procés, sinó també pena de presó. En efecte, l'acusació sol·licita una pena de quatre anys de presó.

Olga Moreno i Antonio David
Rocío sap que es complica la situació d'Antonio David i la seva exparella. | CatalunyaDiari

Com és lògic, tant Rocío com el seu ex estan expectants per què passarà en aquest judici. Ella sap que, si ell perd i acaba entre reixes, tindria la possibilitat de lligar caps amb el seu fill. Sí, perquè David no tindria la influència directa d'aquell per decidir què fer, encara que allò que li digués la seva germana de segur que seria determinant.

De la mateixa manera, Carrasco és conscient que el paper d'Olga en el cas també serà crucial. Ella es pot veure 'esquitxada' contundentment per la situació i, fins i tot, hauria d'afrontar també serioses conseqüències. Per tant, el seu podria ser clau, encara que sembla que tant el d'ella com el d'altres testimonis han estat desestimats pel jutge perquè considera que les proves són suficients.

De moment, tot són especulacions i conjectures respecte a què passarà i a qui donarà la raó el jutge. Caldrà esperar el pròxim mes de juliol per veure què passa en aquest nou capítol de la 'guerra' Carrasco-Flores.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!